reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hejka Babeczki:)

Buziaczki dla Marcelka i spóźnione całusy dla Zakiego:):)

Ja tylko na moment, bo po dzisiejszym dniu ledwo żyję ... w nocy młody budził się co pół godziny dosłownie z takim płaczem, że nas oboje na równe nogi zrywał ... gorąco mu chyba było bo mimo otwartego balkonu i chodzącego wiatraka taka duchota w domu, że szok!!!
A do tego pierwszy dzień w pracy po urlopie ... to dopiero masakra!!! Już pracuję na swoje konto, a nie bardzo się jeszcze orientuję, strony dzwonią, przyłażą, roboty tyle ... trochę mnie więc ten dzisiejszy dzień przygniótł ...
Ł znów wyjechał w tygodniową trasę a ja zostałam z Nunusiem sama ... ciekawe czy znów w nocy będzie koncertował ??
Chyba się dziś razem spać położymy ... bo normalnie zdycham ... a co??? Raz człowiek może iść spać z kurami :):):-D (choć marnie to widzę ...)

Edit...
Zapomniałam napisać, że mojemu szanownemu małżonkowi coś się poprawiło ... taki był wczoraj potulny, że aż to podejrzane jest. Zabrał nas na spacer, na kawkę mrożoną z lodami ... nawet pyszny obiadek zrobił (hehe ... dorsza z frytkami :-D) i do tego pozmywał naczynia:szok::-)
I co ?? Da się ?? Da się !!!
Och jak ja bym chciała, żeby mu tak na zawsze zostało ... :happy2:

No to tyle ... spadam ... Buźka :):)

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy!!!:-)
My nadal sami, do przyjazdu męża zostało 6 dni:-(Nie chce mi sie pisać...nawet od piątku komputer stał wyłączony....tak jakoś nic mi nie idzie...
Ale co tam, nie ma co smęcić...

Buziaki dla Zakiego, Prezesa i Marcela:-):-)

trzymajcie się!pa

Kacha chętnie bym Wam pozytywnych fluidów ciążowych posłała a le w tej kwestii to narazie marnie bo jestem w tym jak dla mnie najgorszym psychicznie okresie kiedy czuję się już fantastycznie a ruchów maleństwa nie czuję ( chyba:confused: )

A o nas nikt nie pyta????

O nie kochana:no: ja sie pytałam o wszystkie:wściekła/y: :-(

A co poradzicie jesli moja corka juz chodzi!! Narazie po scianie :)) Ciekawe co na to ortopeda??

A mój zawsze z rana jak go biorę do łóżka to chodzi po mojej twarzy:szok::szok:

Weroniczka ja przepraszam, że tak interesownie, ale mogłabyś troszkę fluidków ciążowych podesłać?? Nie chce mi się już dłużej czekać:-p Myślę, że Sylwia też byłaby przeszczęśliwa ;-)

Zgadzam się z koleżanką Kasią:-)
Kliknęłam na linka i co dalej??? muszę się zarejestrowac tam??

Dota usycha nam z tęsknoty:-:)-:)-(

Marcel baaaaardzo dziękuje za życzenia wszystkim cioteczkom i dzieciaczkom i zaprasza wszystkich na flaszkę.....mleka:-D:-D:-D

To może i mojego męża chęci wam wysłać??? :-D:-D:-D To też coś. On mi co dzień coś brzęczy o drugim, ale ja przestaję to słyszeć z czasem... :dry::shocked2:
Póki się nie zmieni to nawet nie wchodzę w rozmowę na ten temat... ;-):tak:
A jak już to tak za 4 lata pewnie... :tak:

Sylwia no wiem że Ty pytałaś... to taka zaczepka... ;-)

Sylwia, też wybierasz sobie co chcesz, generują Ci Twój link i jak ktoś wybierze coś poprzez tego Twojego linka to Tobie wysyłają to co wybrałaś ;-)
Ale pustki tu dzisiaj, T. ma drugą zmianę i jest w pracy do 22, więc ja mam luzy :-) No powiedzmy, że luzy bo jest taki jeden mały upierdliwy koleś w domu ;-):-p

Paula Ty możesz poczekac jeszcze 4 lata bo młoda jesteś:-) My to juz stare krowy:szok::-p;-)

Kasia to ja sie biore do roboty w takim razie:-) Kiedys widziałam cos takiego z pampersami:-)

O kurcze :szok::szok::szok: Ja o tych pampersach zapomniałam, miałam kiedyś link i zapomniałam go wkleić, a jak dają za darmo to się bierze nie??;-) No chyba, że w mordę chcą dać;-):-p

reklama
Popatrzyłam sobie teraz że wątek gródniówek ruszył 5 kwietnia:-) No i tak sobie przypomniałam że 5 kwietnia to ja już od dwóch tygodni wiedziałam że jestem w ciąży:tak: Test zrobiłam zanim okres zaczął mi się spóźniac:-p:-p
Co niektóre mamy to jeszcze nawet w ciążę nie zaszły:-) No ale w sumie ja termin miałam na 30 listopad:szok::szok: Widzicie mało brakowało a nie byłoby mnie tutaj:crazy::rofl2:

A tak apropos to dzisiaj jest 36 dzień cyklu:szok::szok::szok: Ale ja i tak czuję, że to nie przez ciążę:-:)-:)-(Poprostu jeszcze mi się nie uregulował okres:-(

Do góry