reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

rany na samą myśl o kolejnej ciąży aż mną telepie :baffled::confused::confused::dry:
ja sobie w ogóle rady nie daje z jednym a gdzie brzuch no i potem drugie :dry::shocked2: nelka będzie jedynaczka no chyba że dostanie rodzeństwo z adopcji :baffled:
jak kiedykolwiek przeżyję jeszcze taki dzień to powinnam dostać medal...
była okropna burza, wypadło okno a ja sama z wrzeszczącym dzieckiem na rękach a tu woda się do chałupy wlewa :szok: dzięki bogu nie siedziałam pod tym oknem a zawsze nelka ma tam łóżeczko z zabawkami :shocked2::wściekła/y:
posadziłam marudę darła sie jak nigdy, szybko założyłam okno (ciężkie jak cholera) i do końca burzy trzymałam jedną ręką okno drugą nelke :dry: kwiaty spadły i palma sie wywróciła, łóżeczko w ziemi zabawki do mycia, miśki do prania :dry::confused::confused: ehh

potem kolacja - kaszka bee, mleko też bee
poszła do wanny i nawet tam się darła :dry:
usypiałam ją 45 min :angry: nie jadłam od 13 :dry: mam dość człowiek nawet czasu nie ma iść do kibelka, nie mówię już o fajce czy oglądnięciu tv albo wejściu na BB :dry:

ehh idę zapalić bo mną telepie :dry:

reklama
Diankus no to miałaś dzisiaj przeżycia:szok:

Sylwia, nie bądź niedowiarek, może to fasolka??:tak: My od kilku dni intensywnie pracujemy nad braciszkiem dla Olisia i zobaczymy co z tego wyjdzie ;-):-p Co prawda T. myśli, że pracuje nad siostrzyczką, ale ja po dłuższym zastanowieniu stwierdziłam, że jeszcze dwóch synków bym chciała;-)

Kasia takie mam przeczucie, że @ predzej czy później zawita:-)
Kolejnych facetów?????? A czy wiesz, że jak masz dziewczynkę to masz dziecko przez całe życie???? Wiesz faceci znajdą sobie żony i pójdą w świat, do Ciebie tylko czasem wpadną a córka to już zupełnie co innego. Zadba, zaopiekuje się i wogóle:tak:

Diana dymek był????? Fajnie pewnie było:-):-):-)

Diana tylko smaka narobiłaś fajem...:no: oj zapaliłabym... :-D:-D:-D

Dziś robiłam kompociki z wiśni- to tak z innej beczki!!! :-D:-D:-D

A tak w ogóle to wylicytowałam sobie dziś kostium kąpielowy... :-)

Diana wspolczuje i gratuluje postawy

A moj artysta jak zasnal o 18 to spal do 21, teraz po kapaniu zjadl 180 ml i siedzi i sie bawi garnuszkiem na klocuszek. Uwielbia ta zabawke. POLECAM!!! Ciekawe kiedy pojdzie spac, bo narazie na spiacego nie wylada

A ja właśnie wróciłam z fajeczka:-) I co narobiłam Wam smaka ?? Muszę się delektować, bo jak zaciążę to koniec tego dobrego ;-)
Sylwia, ale syneczki są takie kochane :-p Zresztą córcia byłaby tatusia, więc ja chcę synusiów mamusi (nie mylcie z maminsynkami;-)):-D
Stał się cud, ten mały upierdliwy koleś zwany Olisiem właśnie zasnął :-D:-D:-D Ciekawe na jak długo, pewnie jak T. wróci z pracy to się dziecię obudzi i od nowa będzie zabawa;-)

reklama
sylwia..masz racje ze dziewczynki sa inne - bardziej rodzinne chociaz ja mam nadzieje ze to jest kwestia podejscia, wychowania i przede wszystkim atmosfery w domu.
chociaż nie ukrywam...ze córeczka to mi się marzy i jakby mi ktos powiedzial ze teraz bedzie na 100% ojjj to biedny ten mój maz by byl..hehe

Do góry