• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki ja miałam zawsze ze sobą jakąś dodatkową bluzę, którą nie zawsze zakładałam:-) Tak jak mówi Magdalenka sierpniowe wieczory są chłodniejsze:-( ale myślę że bez przesady, w końcu to ciągle lato więc jakaś dodatkowa bluza styknie:tak: Pewnie i tak bierzesz jakis kocyk ze sobą:-)

A u nas dzisiaj taki mały sukcesik:-D:-D:-D:-D Marcel przespał 12 godzin bez przebudzenia się:tak: Mam nadzieję że to skutek ostatnich moich działąń a nie jednorazowy wybryk:-)
Wiem, że u większości z Was to norma ale dla nie to ciągle było marzenie.

Monia sto lat, sto lat w okazji urodzin:-)
Rośnij nam silna i zdrowa;-):-p

reklama
monia wszystkiego naj naj

a u nas dzis wielki dzień..wiec wybaczcie.ale zmykam zaraz na zakupy no a pozniej jade po męza:-):rofl2:
i dzieki za odp na moje pytanko:-)

Joanna- no to sie nabawilas biedna. Zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia.
Sylwia- gratki dla Marcelka. Ja tez moge sobie o takich przespanych nocach jeszcze pomarzyc. No, ale zyje nadzieja ze ktoregos pieknego dnia i moj tak pospi.
Pozdrawiamy i milego dnia :-)

czy u was tez tak wieje...??? kurde głowy chce pourywać...masakra,...

a ja juz praktycznie wyrobilam sie z wszystkim, zakupy zrobione, ciasto ze sliwkami upieczone, mieszkanko wysprzatane...i nawet zrobiłam ogórki małosolne takie do jedzenia juz jutro i kilka słoików z ogórkami do ukiszenia hehehe:rofl2:

no i teraz byle do 18..... no i trzeba pojechac po meza :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry