Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
oo rannyyyyyyyyyyyy,az mnie wmurowalo:-) tyle postow! widze,ze w koncu trafilam na odpowiednie forum;-):-)
jestem mama 8m-cznej Zuzi i na wstepie chcialam sie przywitac z Wami. nie mam az tyle czasu czytac wszystkie watki(!) ;-),ale mam nadzieje,ze szybko nadrobie i przyjmiecie mnie do swojego grona :-)
to tym czasem zycze milego dnia i bede tu juz czesciej zagladac-w miare wolnego czasu
Sweet witaj napisz cos wiecej o sobie i małeji napisz skad jestes bo ja tez z warm -mazurskiego hihi Nelciu nasza kochana 100 latek
zdrówka i wszystkiego naj naj
coocia Ela i Oliwcia cmok cmok
brzuch mnie napiernicza ze szok :----(i głowa tez :------(
Czesc Mamusie :-)
No, widze kilka postow z rana, a zawsze tak cicho bylo... My za chwile na spacerek, bo wreszcie po 2 tygodniach deszczu nastalo slonce, hurraa!!!!! :-):-):-):-)
Witaj Sweet21 :-):-)
Elcia, wiesz co jest najlepsze na ból głowy !?? ;-)
Wiktor chyba przeczytał że chce go do kolegów odprawić, bo mi dął taki popis złości że padam i on też padł przy obiadku...hehe pierwszy raz mi się zdażylożeby dziecko mi przy jedzeniu łyżeczką w krzesełku zasnęło
No to ide sprzątać..teściowa nadciaga - trzeba się przygotować ;-)
ASIU fajowy wozio
MAGDALENKA wiem ze to najlepsze ale chyba przeoczyłas ze wczoraj @ przyjechała
ALEX korzystaj póki mozesz hiihi tylko bez figli pamietaj !!! hihihih
HOP HOP STEFANIA HARPER JEST POSZUKIWANA LISTEM GONCZYM
My już po spotkanku. Było bardzo miło ale krótko bo Tadeuszek zaczął marudzić ( zęby idą i to cztery równocześnie) i musiałam zmykać. ALe za to dostałam od Agatki torbę przepięknych i idealnych rozmiarem dla mnie ciuszków ciążowych Wreszcie będę miała w czym wybierać.
Sweet21 witaj na BB:-) Uważaj bo wciąga ;-)
Madziu, a Oliś chyba też usłyszał, że chcę Go do Wiktorka posłać i już trenuje ciosy ;-)Do tego doszło jeszcze kopanie wiszących zabawek, tak zachrzania, że się dziwię, że go pięty jeszcze nie bolą;-)