reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
oo rannyyyyyyyyyyyy,az mnie wmurowalo:-) tyle postow! widze,ze w koncu trafilam na odpowiednie forum;-):-):tak::-D

jestem mama 8m-cznej Zuzi i na wstepie chcialam sie przywitac z Wami. nie mam az tyle czasu czytac wszystkie watki(!) ;-),ale mam nadzieje,ze szybko nadrobie i przyjmiecie mnie do swojego grona :-):-p

to tym czasem zycze milego dnia i bede tu juz czesciej zagladac-w miare wolnego czasu:)

pozdarwiam:)

Sweet witaj napisz cos wiecej o sobie i małej i napisz skad jestes bo ja tez z warm -mazurskiego hihi
Nelciu nasza kochana 100 latek
zdrówka i wszystkiego naj naj
coocia Ela i Oliwcia cmok cmok
brzuch mnie napiernicza ze szok :-:)-:)-:)-(i głowa tez :-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
dziękujemy za życzenia!! :-):-) miło że pamiętacie Ciotki :-)

sweet21 ja Cię witam jako pierwsza :-):-):-) napisz cos o sobie a ja wieczorkiem poczytam hihi :-D o ile P. komp nie zajmie :baffled:

elcia biedactwo :* może się chwilkę położysz to przejdzie :))

idę spróbować zrobić sznycelki ale to byłby cud ://

Czesc Mamusie :-)
No, widze kilka postow z rana, a zawsze tak cicho bylo... My za chwile na spacerek, bo wreszcie po 2 tygodniach deszczu nastalo slonce, hurraa!!!!! :-):-):-):-)
Witaj Sweet21 :-):tak::-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NELI!

Witaj Sweet21, prosimy o więcej szczegółów :tak:

Joasiu wózek bardzo fajny, co t za firma?

Elcia, wiesz co jest najlepsze na ból głowy !?? :-p;-)

Wiktor chyba przeczytał że chce go do kolegów odprawić, bo mi dął taki popis złości że padam i on też padł przy obiadku...hehe pierwszy raz mi się zdażylożeby dziecko mi przy jedzeniu łyżeczką w krzesełku zasnęło :-D
No to ide sprzątać..teściowa nadciaga - trzeba się przygotować ;-):-D

ASIU fajowy wozio
MAGDALENKA wiem ze to najlepsze ale chyba przeoczyłas ze wczoraj @ przyjechała:-p:-D
ALEX korzystaj póki mozesz hiihi tylko bez figli pamietaj !!! hihihih
HOP HOP STEFANIA HARPER JEST POSZUKIWANA LISTEM GONCZYM

My już po spotkanku. Było bardzo miło ale krótko bo Tadeuszek zaczął marudzić ( zęby idą i to cztery równocześnie) i musiałam zmykać. ALe za to dostałam od Agatki torbę przepięknych i idealnych rozmiarem dla mnie ciuszków ciążowych:) Wreszcie będę miała w czym wybierać.

reklama
Sweet21 witaj na BB:-) Uważaj bo wciąga ;-)
Madziu, a Oliś chyba też usłyszał, że chcę Go do Wiktorka posłać i już trenuje ciosy ;-)Do tego doszło jeszcze kopanie wiszących zabawek, tak zachrzania, że się dziwię, że go pięty jeszcze nie bolą;-)

Do góry