reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sweet21 witaj:-):-):-)

Kasia, Magda a Marcel to sie chyba wystraszył groźnych kolegów bo jest jakoś dziwnie grzeczny dzisiaj:confused::confused: I obiadek ładnie zjadł:szok: Ciekawe jak będzie z kolacją:dry:

reklama
hehe jak nie bedzie chciał zjeśc to powiedz, że Wiktorej juz na walizkach siedzi i czeka na ekspres do Was.
Babacia właśnie usypia Młodego - skręca mnie z zazdrości, no ale przełamać się trzeba, w końcu bedzie znim siedzieć 2 dni w tygodniu. No oczywiście oburzyła sie na te 2 dni, czemu nie wiecej ech.
Gorąco - uffffffffffff

nie spodziewalam sie tak milego przywitania:-) wiecej szczegolow? jak znajde chwile to wstawie suwaczek,to bedzie wiadomo co nieco o mojej zuzi:) corcia jak wspomnialam wczesniej-8m-cy, mamusia 24 latka-chetnie zmienilabym to w loginie,ale chyba nie da rady:) juz kiedys, jak widac w moim profilu, tu sie zalogowalam i ten czas lecial i lecial... az w koncu zaszlam w ciaze ta moja jedyna upragniona :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) i mamy teraz takiego diabelka w domu:) mieszkam dokladnie w olsztynie. studiuje,ostatni rok-matko,to juz ostatni rok!wlasnie to sobie uswiadomilam:) ale ten czas leci...

faktycznie BB wciaga! gdyby nie zuzia siedzialabym tu calymi dniami! juz troche przestudiowalam watkow,wiele sie dowiedzialam. super! mam nadzieje,ze czas pozwoli wpadac czesciej, ostatnio moja corka ma etap-mama i tylko mama, no czasami tata:-D wszystko mnie boli, mam ochote pospac do 15 i miec ciut mniej na glowie. do tego moj T kupil pieska i teraz mam dwojke dzieciakow!:-) oszalec mozna! noooo to troche sie rozgadalam:) juz mnie wola corka,jakby umiala mowic to brzmialo by to chyba tak: matka szybko wez mnie na rece,bo jak nie to...aaaaaaaaa":):laugh2:ehhh uciekam,ale wroce;-) pozdarwiam milego upalnego popoludnia!

Kasia, Magda a Marcel to sie chyba wystraszył groźnych kolegów bo jest jakoś dziwnie grzeczny dzisiaj:confused::confused: I obiadek ładnie zjadł:szok: Ciekawe jak będzie z kolacją:dry:

wiem cos o tym...heheheh...mój Krzysio tak płakał na spotkaniu z Wiktorkiem....nigdy tego nie zapomnę;-):tak:

dziękuje Kochane za zyczenia:-)....tak sobie dzis wspominamy i świetujemy cały dzien...wiem,że to dopiero 2 rocznica ale jest co wspominac, no i samo wesele mielismy bardzo udane....jejku jakos nigdy nie marzyłam o weselu, zawsze chciałam malutkie skromne przyjęcie...mielismy dośc duze i było niesamowicie, takich dni sie nie zapomina:tak::-)

Witaj Sweet wśród grudniówek:-)

Buziaki dla Neli, wszystkeigo najlepszego:-):tak:

ściągnę od Magdy...czestujcie się ciastem Kochane:tak:
Macie dwa do wyboru:-pA do picia o tej porze to może herbatka...;-)

oj Sylwia a ja właśnie miałam ochotę na ten pierwszy - wyjątkowo apetyczny:rofl2::rofl2:

Dota no właśnie Wy wiecie jak to Wiktor potafi pokazac kto rządzi ;-);-);-);-):sorry2:

Ale się wkur.... Zobaczcie jacy prostacy nami rządzą:
korwin1.gif | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
I jak społeczeństwo ma być tolerancyjne???? Razem z rodzicami dzieci z ZD zastanawiamy się czy Korwina-Mikke nie podać do sądu, bo to jak pisze o dzieciach z ZD jest po prostu wielkim aktem dyskryminacji. Odszkodowanie przydałoby się na jakiś turnus rehabilitacyjny dla maluchów. K...wa nie mogę po prostu, jakbym palanta spotkała to bym mu mordę obiła :wściekła/y:

hej
ja dopiero teraz bo dopiero mi się pranie skończyło do prasowania jeny już sił mi brak a ten wariatuńcio spać dziś nie chce wariuje cały czas trzeba być przy nim
ząbek wyszedł nam nowy następny rośnie i już blisko jest
i jeszcze okropna kłutnia z R ale to nie tutaj
jestem w dołku:baffled::wściekła/y::crazy::angry::confused::sorry2:

kuba właśnie nabił sobie pierwszego guza :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:na czole przechylił się w leżaczku już chyba nie będę go tam wkładać ku.......

dota sto lat dla was

nela sto latek dla ciebie

reklama
Do góry