reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej, hej ciotunie!!!:-):-):-)

Przyzybela wracaj do nas szybko bo bb wymiera śmiercią naturalną... :-:)-D

U nas ok. Wczoraj miałam z mężem bardzo miły wieczór. :sorry2: Baaardzo udany. :-DAle dziś z rana główka bolała, łojoj!!! Prawie całe winko wypiłam a rano suszyło... Julcia daje mi siły nawet w takiej sytuacji... :-D:-D Rano wstała, piękny uśmiech mówiący sam za siebie... Aż chce się żyć... :tak::tak::tak:

GDZIE WY WSZYSTKIE JESTEŚCIE?????????????????

reklama
Witam

Elcia wszystkiego najlepszego, duzo szczęscia i milości z okazji 6 rocznicy ślubu

Buziaczki dla Adasia i Eryczka.

Paula ja jestem:tak:

Pryzybela witaj i wracaj do nas bo cos pstki tu ostantio

Przed chwila wrocilam z rynku (zwnego tego targiem bazarkiem ale u nas sie przyjela nazwa rynek) i kupilam malinki dla Kubusia i truskawki dla mamusi. Wlasnie szukam od ktorego miesiacasa truskawki w diecie niemowlaka bo sie zastanawiam czy Kubus moze np jedna dostac. Dawał ktos moze??

A ktora tu wklejala w ktorym miesiacu jakie owoce i warzywa. Dajcie link jak macie

U mnie pogoda dalej do bani, zimno i pochmurno.

Ostatnia edycja:
Paula juz znalazlam, truskawki od 10 m-ca. Ale wydaje mi sie ze juz kupowalam jakis deserek i byl truskawki a i kaszki tez sa z truskawkami od 6. Ale trudno, zjem sama maly sprubuje za rok :-D:-D

Elciu wszystkiego naj naj z okazji rocznicy:-) To pewnie dzisiaj będzie stosunkowo udany wieczór ;-):-p

Do mnie zawitała dzisiaj @ no cóż, może następnym razem się uda ;-)

Hej,hej!!!:-)

Elcia wszystkiego dobrego dla Was:-)

Paula to fajny wieczór;-) i całe winko powiadasz...hehhe;-)

Pryzybela wracaj ,wracaj:tak:

A ja mam chwilke na internet...heheh...mały właśnie zasnął, mąż w kuchni robi obiadek, piesek tez śpi....Teraz niby jak dzieci wieksze bawią się same to powinno byc więcej czasu ale niestety cały czas patrzę na małego gdzie ucieka, co robi...co znowu ciagnie....cały czas w ruchu...i skąd te dzieci maja tyle siły?:-D

A Jutrzenka widzę,że już masz odpowiedz z tymi truskawkami....to zrób sobie pyszny deser ze smietaną...mniam:-)

papa

Dota ale smaka robisz. Truskawki ze śmietaną... hmmm... mniam... :-D:-D:-D
A co do winka to :tak::tak::tak: wydoiłam sama prawie całe, a mąż raczył się mocniejszym procentem... ;-):-D

Ela wszystkiego najlepszego. 6 lat to kawał czasu..:tak:;-)

Kasia ja to się cieszę z każdej wyczekanej @ :laugh2::-D:laugh2::-D Życzę Ci żebyś następnej się nie doczekała... :-):tak:

Co do truskawek to tutaj jest deserek jabłko z truskawką już od 4 miesiąca;-) Młody wprost je uwielbia, nie ukrywam, że jak troszkę Mu podjadłam to też mi smakowało ;-):-p

reklama
Wlasnie szukam od ktorego miesiacasa truskawki w diecie niemowlaka bo sie zastanawiam czy Kubus moze np jedna dostac. Dawał ktos moze??

Tak jak Kasia napisała tutaj są deserki z malinami i truskawkami. Ja dałam Marcelowi juz dawno:tak: Wiedziałam, że moga uczulac więc bacznie Go obserwowałam ale nie odnotowaliśmy żadnych uczuleń;-):-)

Do mnie zawitała dzisiaj @ no cóż, może następnym razem się uda ;-)

Trzymam mocno kciuki:tak::tak:

Ja mialam dzisiaj jazdę próbną w mojej nowej furce. Pojechaliśmy na myjnię. tak mi ją odpicowali, że szok:szok: Muszę przyznać, że automatem jeździ się rewelacyjnie:tak: Polecam:-)
Teraz jestem u rodziców. Marcel śpi, mama obiadek gotuje. Za godzinę jadę znowu pobujać sie po mieście moja limuzyną;-)
Mąż przekupil mnie kanapką z subway'a:sorry2::sorry2: Miękka jestem, trzeba przyznać:dry::rofl2:

Elcia nie będę Ci życzyć udanego wieczoru bo i tak taki będzię;-);-)
Dużo szczęścia i milości z okazji Waszej rocznicy:-)

Kasia to kiedy mam sie Was spodziewac????

Do góry