reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dziewczyny u nas taka burza ze szok od 7 godzin błyska grzmi i strzelaja pioruny a ja tak strrasznie sie boje burz buuuuuu:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
dobranoc

U nas pogoda do d..., lało cały dzień i przez to non stop znikał sygnał w necie i Polsacie Cyfrowym. Nudy były jak nie wiem co.

Wszystkiego naj naj dla Krzysiaczka i Szymonka :tak:

Grzechotka, pieknie ta ramka wyszla do Kubusiowego zdjecia:tak: I co, znalazlas jakis program do tego? Bo mi tez sie scrapbooking podoba i nawet mamy tutaj taki sklep gdzie sa swietne gadzety do naklejania i za smieszne pieniadze, bo wszystko po dolarze tylko;) Tylko narazie czasu brak, zwlaszcza, ze teorii na prawko najpierw sie musze pouczyc...

No i tak wogole dziewczyny przepraszam za dlugotrwale zaniedbywanie, ale juz od poniedzialku znow "wysylam" meza do pracy, to z pewnoscia bede juz regularnie i czesto zagladac:-)

Jeszcze oczywiscie nie jestem na biezaco, ale conieco okiem przelecialam i chyba jako ostatnia, ale szczerze gratuluje Sylwii!!!!:tak::-)(aaa i pokoik Marcelka sliczny!)
Mam nadzieje, ze nasze dwie przyszle ponowne mamusie dobrze znosicie ciaze i ze dzieciaczki te juz urodzone nie daja Wam za mocno popalic:-)

Aha no i dziekujemy z Kayunia za zyczonka "urodzinkowe", milo cioteczki ze pamietacie! I z wzajemnoscia sciskamy i wycalowujemy wszystkie zaniedbane przez nas solenizantki i solenizantow! Mimo wszystko niedobra ciocia o Was mysli i podziwia nowe umiejetnosci i zachwyca sie fotkami:tak:

A Kaya to az glupio mi sie chwalic, bo sie boje zapeszyc;-) Ale kurcze grzeczne mam dziecko i kochane!:-) Spi po 10-11 godzin bez jedzenia i marudzenia w nocy, ma ladny apetyt, je lyzeczka kaszki i zupki ktore sama gotuje (i po 3-4 kupki dziennie w nagrode robi;)), jeszcze podciaga sobie regularnie cycusia przy czym mamy czasem kupe zabawy i smiechu. Poza tym smiga na czworaka po podlodze, staje przy meblach i smiesznie, bardzo ostroznie siada ze stania. No i gada jak najeta (zwlaszcza tatatatatatatata z czego tatus dumny jak paw), a jak jej cos nie pasi to zazwyczaj nie placze tylko na nas krzyczy:-) Ale zeby tak kolorowo nie bylo, to placze w nieboglosy jak sie ja z kapieli wyciaga;)

A zdjecia postaram sie po weekendzie jakies wkleic, no i oczywiscie nadrobic choc czesciowo zaleglosci:)

A tak na marginesie to ogladalam wiadomosci z PL i normalnie jestem w szoku, co sie z ta pogoda wyrabia!:szok: Jeszcze kilka lat temu takie rzeczy byly nie do pomyslenia....

Hej Hej:-):-)

Pryzybela dziekuję;-):-) Póki co , czuję się bardzo dobrze, w sumie tylko trochę zmęczona, tzn na okrągło zmęczona:-p:-p Ale jakoś daję radę:-)

Ja wczoraj miałam wielki dym z moim R a dzisiaj Marcel spadł mi z łóżka:-( Czyli humor do bani:-:)-(

witam was lasencje
STO LATEK DLA ADASIA I ERYCZKA
GRZECHOTKA fajne hobby a jaki to program??????
ja juz lece sie szykowac bo jedziemy na obiad do restauracji na 6 latek ach jak fajnie
a burze jakos przezylismy a dawało do 3 nad ranem brrrrrr
buziaczki dla wszystkich -cmok cmok
miłej niedzieli

reklama
Grzechotka, ramka super, ale ja niestety nie mam cierpliwości do takiej zabawy ;-)
Chyba ktoś mi dziecko podmienił, Olinio znowu jest grzeczny :szok::szok::szok: Hmmm, nie narzekam, bo jeszcze to przeczyta i da mi czadu ;-)

Do góry