Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kasia ja mam swojego Rovera juz 3 lata i po prostu uwilbiam nim jezdzic. Jak mam jechac wozem R to jakos j\tak mnie to nie rajcuje bo to kombi i jakis wielki jest. A moj jest z tych mniejsszych Roverow i suoer sie nim jezdzi
Gorące życzenia dla ślicznej Oliwci! buziaczki:-):-)
Kasia może Oliś miał ochotke na mięsko, no i sobie złapał
A sukienka Juleczki bardzo ładna
Grzechotka ale historia z tym ojcem-teściem...cholerka, to chyba dzisiaj ta wizyta...to powodzenia!
A nas rano odwiedzili teście i fajnie było ale krótko....Decyzje o przyjeździe do nas podjeli spontanicznie i dopiero dzis rano nam powiedzieli o swoim przyjeździe...tak więc biegałam i sprzątałam cały ranek....heheh;-)
Oliwko Kochana bądź zdrowa, uśniechnięta, zawsze noszona na rączkach i obdarzana codziennie kilogramami miłości i zabawek :-)
Wołowina mi nie wyszła..pal sześć, że miała dziwny smak, ale przez sam środek przechodziło jakieś ścięgno czy coś niezgryzalnego - bleh
Osa mnie ukąsiła - nie sądziłam że to tak boli
Słyszałyście o burzach i trąbie powietrznej na śląsku - koszmar
Na całe szczęscie u nas bez trąby powietrznej, ale jak rano zaciągnęło niebo, czarno się zrobiło, burza się rozpetała i gradobićie takie że szok a godzinę później spowrotem duchota i upał. A wieczoren na nowo burze się rozhulały
Kacha, Sylwia - gratuluję zakupu smaochodów woźcie sie woźcie.
O fajnie że ząbki przestały Olisiowi dokuczać ale ten pająk bleeeee
Dota fajnie, że cieszą cię wizyty teściów tez bym tak chciała
A teraz u mnie szaleje burza. Taki deszcz leje ze szok . Zaraz mi padnie bateria w laptopie wiec nie popisze z Wami a nie chce wlaczac do kontaktu bo tak kiedys w trakcie burzy stracilismy kompa i wiele fajnych fotek z dysku ktorych nie odzyskalismy do dzis. Takze milego wieczorka. Ja sie burza skonczy i nie usne to jeszcze zajrze.
U moich rodziców to samo było Też wichura i nie mogłam się z nimi przez telefon dogadać Mam już dość, chyba napięcie przedmiesiączkowe ;-) Jak na razie jest 1 kreska
Agatko puzzle za 25zł :-) piankowe. Julka też z nich złazi ale często sama wchodzi i je ogląda, bo takie kolorowe... :-):-):-)
Kasia! Jak auto??? Podoba Ci się? ;-)
Sylwia fajnie że masz już większą motywację. I nie ma co kręcić nosem. Ważne że jeździ...
A gdzie STEFANKA???
Oliwko spóźnione ale serdeczne wszystkiego najlepszego... :-)
U nas też wczoraj burza... i to jaka... szok!!!!!!!!
Dziś już jest ok. Ma być upał po południu. Powalona ta pogoda...
witajcie laseczki moje kochane
dziekujemy bardzo za pamiec i zyczonka
wczoraj bylismy u mamy i tak jakos nie miałam weny
tak jak pisałam zakupy udane kupiłam sandałki na wesele materiał na kiecke i taki tam duperele T tez obkupiłam bielizne i takie tam no i ksiezniczka tez sie sama obkupiła super kupiłam dla niej miseczke dzielona z łyzeczka i widelcem i do tego gratis 3 łyzeczki zmieniajace kolor i to za 7,99 z campol babiesgdzie za sama miske ostatnio płaciłam 12 zeta
a oto zdjecie pierscionka jakos ostrosc nie wyszła cos mi dzisiaj nie wychodzi i zdjecie miseczki i butów