reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asiacur u nas nocki też różniaste...jedne całe przespane, inne pobudka co pół godz, ale najczęstsze są takie z dwoma pobudkami o 1 i o 4. No i czasem koniec spania o tej 4 jest a czasem pośpi łaskawiec do 7 :-)

A ja zapomniałam pochwalić Wiktorka - wczoraj nauczył się robić papa i dzisiaj od rana wszystim robi papa :-D śmieszny stwór
:-( no i nabił sobie kolejnego guza - ach ta noga od stołu mu podeszła pod głowę :dry:

Sylwia Ty mi tu o serialach wrześniowych :-( a ja ide do pracy i ***** będe miałą a nie czas na seriale :-:)-:)-(

Pryzybela mnie się właśnie pogoda w Kanadzie taka wydaje "pełną gębą" jak zima to zima, jak lato to lato a nie jakieś takieś Bóg wie co!

a mnie łeb napieprzał cały dzień i ciiiii bo właśnie przestał :-)

reklama
witajcie!:-)

Sylwia seriale....heheh...fajnie:tak:a jakie oglądasz?:confused:

witam nową koleżankę Asiacur, Filipek chyba łobuziak co? tak przynajmniej wygląda na zdjęciu;-)

Elcia, Elcia....to mogłaś na Olimpiade jechac....jak taka z Ciebie sportsmenka...hehhe:-D

Oj ten Wiktorek jaki zdolny,ślicznie! to papa Wiktorku-machamy do Ciebie:tak:
nasz Krzysio cały czas robi kosi kosi....śmiesznie to wygląda...

Pryzybela,Kacha:-)

A my zrobilismy sobie wycieczkę na Hel.....uffff.....było suuuuper ale żeby nie było tak wszystko ok, to ten dzisiejszy upał nie do wytrzymania:-p
Może poszukam zdjęcia dzisiejszej wyprawy i Wam pokażę, co Wy na to???

hmmm.....no dobra, dobra...zaraz cos wkleję:tak::-D

Hejka Ciotki :)

Juleńko nasza śliczna ...
buziaczki na 8 miesiączek :):):)

A wiecie co jest najpiękniejsze??????

Już niedługo wrzesień i znowu seriale będą:-D:laugh2: Huraaaaaaaaaa:-D:laugh2::-(
No nie wiem czy jest się z czego cieszyć moja Droga, bo już nam całkowicie forum ucichnie:-(;-)

Halo gdzie reszta !!!!
A w pracy :(
Nawet sobie nie wyobrażacie jak mi się dziś nie chciało:-:)crazy:

Asiacur witaj !!! Słodziaczek z tego Twojego Filipka :)
Nasz Wiktorek idzie spać ok. 20 i zwykle śpi do 7-8 rano, ale ostatnio (prawdopodobnie przez wychodzące od miesiąca ząbki:angry::angry::angry:) zdarza mu sie budzić w nocy z przeraźliwym płaczem, ale wystarczy go wtedy przytulić, albo pić mu daję i zasypia.
Paula wybacz:-( ... plisssssss:baffled:
Pryzybelka odnośnie ząbków to wreszcie dziś kupiłam żel na dziąsełka ... ciekawe czy coś pomoże:baffled:
Grzechotka fajnie, że zakupy sie udały :-)
Anetka miło Was widzieć:) A gniewać się nie gniewamy bo doskonale rozumiemy Twój brak czasu przy takiej słodkiej rozhasanej trójeczce:tak:
Joanna hehe czapkę od razu nową kupiłam i nawet udało mi sie trafić podobną do tej zgubionej;-)
Elcia :-D żeby tylko z tych stosunkowych poranków i wieczorów Oliwka wkrótce braciszka nie miała:-D:-D:-D ... no chyba, że taki jest właśnie cel:rofl2:
Dotka dawaj zdjęcia :) Czekamy ...
Magdalenka brawo dla Wiktorka bije mój Wiktorek, który od kilku dni jak coś zbroi to sam sobie bije BRAWO !!!!

Spadam prasować :crazy: bo mi dziecko dało chwilowo wolne ... ŚPI:happy:

Juleczka buziaczki dla Ciebie sloneczko

Asiacur witaj wsrod grudniowek. Słodziaak z Twojego synka :tak::tak: i ma iskierki w oczkach :-D:-D:-D, wyglada mi a takiego malego wiercipięte :-D:-D. A co do nocy to moj maly juz od dawna przesypia cale bez jedzenia.

Magda gratulacje dla Wiktorka, u nas papa byla kilka dni jakis czas temu a teraz juz nie umie :crazy:

Dotka u nas jest brawo brawo i Kubus klaszcze w rączki :-D:-D:-D

Anetka witaj ponownie, doskonale rozumiemy ze przy trojeczce to ciezko miec wolny czas

A moj synek dzis w ciagu dnia pierszy raz sie podciagna na nogi w lozeczku i stal. Widzial to tylko R bo z nim siedzi bo mam urlop wiec musze mu wierzyc na slowo :-D:-D

Ide wstawic pranie.

Dziękujemy za życzonka bb ciocie!!!:-):-):-)

U nas ok. Byłam dziś u mojej przyjaciółki i mam piękną fryzurkę... Jak się cieszę... :-D:-D:-D jak małe dziecko z nowej zabawki. Zaraz wkleję fotki :tak:;-)

Dziewczyny, dziękuję za tak miłe i serdeczne przyjęcie na forum. Obiecuję, że postaram się zaglądać systematycznie i oczywiście udzielać się.
Pryzybela, dotaZ - zgadłyście, Filip jest łobuziakiem, ale jakim słodkim. Wszędzie go pełno. Guzów i stłuczeń już nie zliczam. Zresztą on na każdym zdjęciu wychodzi tak łobuzersko, bo - może to dziwne - ale jak widzi, że robi mu się zdjęcie to takie miny "sadzi".

U nas pewnie też zęby idą. Idą i idą i nie mogą dojść. Nie mamy jeszcze żadnego zębolka. Mam nadzieje, że coś się rychło pojawi.

Jeszcze jedno zdjątko Fifulca :)

Dota ja lubię wszystkie seriale:-p A najlepiej polskie:tak:

Monia i właśnie dlatego się tak cieszę:sorry2: Już znudziło mi się odświeżanie milion razy:-p Przynajmniej sobie serial pooglądam:tak:

Paula czekamy na fotki:-)

Marcel nie robi nic:sorry2: nie robi kosi kosi, nie robi papa, nie steje na nóżki:rofl2: NIC:rofl2: Tylko wrzeszczy całymi dniami:sorry2:

Asia Fifi superowy psotnik!!! :-D:-D:-D

Na galerię grudniowych maluszków jestem chyba za duża więc porównajcie tutaj... :-);-)
To stara długość ale nie mam foty w naturalnej postaci włosów czyli w loczersach..

A to dzisiejsze zmiany...

reklama
Do góry