reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Wiesz, u ciężarnej huśtawki nastrojów są raczej normalne:tak: A po drugie kobieta zmienną jest;-)
Póki co jest nienajgorzej:-)

A Marcel właśnie urwał pompony z moich kapci:-:)-:)-:)-( niedobry:-:)-(

Ostatnia edycja:
Kochany Marcelek :-D:-D:-D
Magdalenka, wiem dlaczego Cię głowa przestała boleć, przeszło wszystko na mnie;-)
Paula cóż za zmiana:-) Ładnemu we wszystkim ładnie ;-)

Moje słoneczko kochane wstało po 3 godzinach snu i właśnie grzecznie się bawi, chyba wyczytał na forum co tu o nim wypisuję i postanowił odpuścić :-p
W końcu przestało padać, ale cały czas ta pogoda taka typowo angielska jest, poza tym już mi wszystkie sklepy pozamykali, pozostaje tylko Spar, a tam nie ma nic ciekawego :crazy:

No ostatnio to tu jest normalne ... hmmm ... martwi mnie ta cisza:baffled:

Paula super fryzura:tak:. W ogóle to ja kocham takie loki, a moje druty za nic nie chcą się choć odrobinę zakręcić:-(
Jutrzenka gratulacje dla osiągnięć Kubusia:-)
Sylwia niezły psuj z Twojego Syneczka:-D
Kasia a jednak ... Oliś dał Mamusi trochę wytchnienia:happy:

Halo ?????? Jest tu kto????

reklama
hej

magda jutrzenka gratuluję zdolniachów
ja też muszę sie pochwalić że Kubuś dziś też stanął sam w łóżeczku na nóżkach i to kilka razy :-D:-D:-D:-D

paula ładna fryzurka a co do czerwonych oczu to nawet w zwykłej przeglądarce w komputerze masz taką opcję redukcji czerwonych oczu szukaj edycji zdjęcia
a w jakim programie przeglądasz zdjęcia w kompie???

sylwia już jakieś zachcianki ???? chipsy jedz jedz ten brzuszek zobaczymy szybciej niż myślisz heheh:-D:-D:-D:-D ja też się cieszę na nowe seriale i nowe programy do pracy idę tylko na 2 dni w tyg no i soboty rano więc będę se oglądała

asiacur twój filipek piękny łobuziak naprawdę na tych zdjęciach takie ma zawadiace minki:-D:-D:-D

a ja jestem wykończona posprzątałam dziś chatę całą łacznie z praniem prasowaniem gotowanie zmiana pościeli i układaniem w szafie ufff nawet pisaniem się zmęczyłąm:-D:-D:-D

a czy ktoś wie co się z naszym gołabkiem stefanką dzieje??????

Ostatnia edycja:
Do góry