reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam serdecznie drogie Koleżanki!!!:-):-):-)

My już po wszystkim. :tak:Dzień zaczął się koszmarnie. Na 9.30 pojechaliśmy porobić piękne zdjęcia w studio i niewypał!!! Mała tak się rozpłakała że szok!!!:szok:Każde błyśnięcie lampy u fotografa powodowało jeszcze gorszy płacz... A miało być tak pięknie bo mała się ślicznie uśmiecha ostatnio na widok aparatu... I na dodatek była śpiąca i rozdrażniona. A to dziwne, bo wstała o 8.00 (jak nigdy) i na zdjęciach prawie usypiała z tego płaczu. Na 11.30 mieliśmy mszę a Julcia o 11 usnęła :laugh2: więc trzeba było ją zrywać i ubierać... I znów płacz... Niewdzięczna rola budzenia przypadła mojej mamusi, bo na 11.15 pojechaliśmy z chrzestnymi złożyć podpisy... :sorry2:
Koniec koszmaru... :-D:-D:-D:tak::tak::tak: mała w kościele grzeczna jak aniołek :-) pojadła chrupki, pobawiła się zabaweczką tylko ją wkurzyło polewanie główki wodą... hihihihi... :laugh2: ale na prawdę cały dzień przekochana dzidzia...

Po zdjęciach to ja się pobeczałam, bo chcieliśmy mieć piękną pamiątkę, ale w końcu to nie jest najważniejsze. ;-) W kościele humor mi się poprawił :tak:Moja najukochańsza istotka spisała się na medal... :-)

Stefanka ja jeszcze nocnika nie mam i zamiaru kupna też jeszcze nie mam. :tak:
Chyba jeszcze za wcześnie a poza tym moja Julcia nawet minuty nie usiedzi w miejscu...

Jutrzenka dywanik suuuper!!!:-):tak:

Dota jak tam??? :laugh2:

Grzechotka jak Kubunio???

Spóźnione życzonka dla Wiktorka!!! :-)

MOJA KSIĘŻNICZKA!!!

d4ec42a10ad02c6a.html

Ostatnia edycja:
hej

u nas standardowa pobudka o 6

noc może być ale pewnie dlatego że od 12 mały spał z nami bo jak się obudził o 12 to nie chciał zasnąć i płąkał i płakał i płakał wstaje mi przez sen staje w łóżeczku albo siada iśpi na siedząco

magda on je samo żółtko i to już długo więc raczej to nie jajko poza tym zwymiotował juz rano po kaszy a zawsze je ta samą
testy alergiczne na białko wyszły negatywne nie ma uczulenia na białko zwierzece
zobaczymy co powie lekarz dzis samo mleko dostanie

Paula no to szkoda że Julcia taka zapłakana na zdjęciach może jednak kilka zdjęć fajnie wyjdzie
ale mała ślicznie wygladała jak laleczka:-D:-D:-D:-D

mały siedzi i bajki ogląda szok że juz jakies 10 min i jeszcze go interesują:-D

sto latek dla Daruchny i Zosieńki cmok cmok

Ostatnia edycja:
Witajcie!!!:-)

Paula ale nam wkleiłaś fotke, Juleczka jest prześliczna:tak::-)
Grzechotka jak Kuba? biedaczek, ciekawe skąd te wymioty:confused:

Jutrzenka zapomniałam wczoraj, to pierwsze zdjecie jest rewelacyjne...slicznie mały siedzi:-)

A do pozostałych ciotek przesyłam usmiechy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Kuba właśnie zrobił czerwoną kupę nie wiem czy to po marchwce którą wczoraj jadł (dosatał sama marchewke wczoraj) czy krew dziwnie eyglada nie wiem moze ja juz panikuję:baffled:

Grzechotka daj mu Laktoral jak masz... To taka osłona na żołądek.:tak: Zwłaszcza że wymiotował.
Może ta czerwień to po marchewce. Przyjrzyj się dokładnie...:tak:

Dota :-);-)

STO LATEK DLA ZOSI I DARUNI...

Ostatnia edycja:
Hej

Grzechotka biedny Kubunio, kurde czerwona kupka :szok::szok:, po marchewce to chyba by nie byla czerwona tylko po burakach ewentualnie. Czekamy na wieści od lekarza.

Paula ale księżniczka przepiękna :tak::tak::tak::tak:.

Buziolki dla Darusi i Zosienki

Całuski dla wszystkich i milego dnia

Witam

Paula ładnie wyglądał jak z jakiegoś obrazka Julcia

Grzechotka to na pewno nie krew bo jak już była to krew to byś ją rozpoznała od razu z po reszta najczęściej to można rozpoznać krew w pieluszce po zapachu i ilość i to jest już krew częściowo zakrzepnięta w małych ilościach nie wiem jak to wyjaśnić nie miesza się krew razem z kupą ale od dzielnie w takich drobinkach na kupce jest bo jak by był tak jak piszesz to by mały właśnie się wykrwawiał a to było by na pewno do rozpoznania. Nie masz czym się martwić to na bank marchewka ale tym razem pewnie część barwnika nie zostało przyjęte do organizmu bo nie potrzebuje wiec tak zostało to wydalone tak jak buraki dziecko może zrobić czerwoną kupę bo organizm nie potrzebuje tego a raz na czarno smolisty kolor bo organizm potrzebuje tego.

Buziaczki dla Darusi i Zosienki CMOK CMOK

reklama
Paula czas zapier.. ja nawet nie wiem kiedy moja Roksana tak szybko urosła jeszcze rok i Zerówka i zacznie się szkoła dla niej a jeśli chodzi o nasze rocznice to my tylko sobie składamy życzenia i żadnych prezentów nie dajemy tego dnia nie ma kłótni ani innych przykrych spraw traktujemy ten dzień jakby to była czerwona kartka w kalendarzu to nasze taki prywatne święto. I muszę powiedzieć ,że mój mąż nigdy nie zapomniał o niej zawsze czeka aż minie północ i składa pierwszy życzenia ;-)

Do góry