reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam

Buziaczki dla Filipka

Asiacur, Kalaga wyslijcie wiadomosc do naszej Weroniczki to wpisze Wasze maluszki na liste grudniaczkow zebysmy wiedzialy kto sie kiedy urodzil i nie pomijaly niechcacy ktoregos z maluszkow

Kasia a czy Ty sie w kraju z kims zamierzasz pci meskiej spotkac ze takie zakupy przed przyjazdem robisz :-p:-p:-p

Grzechtoka Ty zaczynasz brac w pierszym dniu @ tabletke?? O to ja inaczej, biore 21dni potem 7 dni przerwy (w tym czasie @ dostaje) i po tych 7 dniach znow 21 tabletek biore.

Stefanka ja wygladam na 40 :szok::szok::szok::szok:. Normalnie noz mi w serce wbilas ;-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p

Co tam robicie laski, ja siedze i piwko pije, maly juz spi od godzinki, mam nadzieje ze do rana bo tylko 70 zjadl :szok::szok::szok:

reklama
Stefanka :crazy::-D:-D:-D nie jesteśmy wystarczająco szalone czy co??? :-D:-D:-D nie kręć tylko powiedz i będziesz nas miała z głowy...

Jutrzenka pierwsze opakowanie tabsów zaczyna się brać od 1 dnia @ a potem to tak jak mówisz :tak::tak::tak:

Jak się obrazimy to będziesz miała nas z głowy :-D:-D:-D:-D

Jutrzenka jak Ty czytasz nasze posty??? Zostaw to piwo już. Chyba nadużywasz co??? :-DStefa Ci powie gdzie dobrze zaszywki robią:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Jutrzenko Kochana muszę coś ładnego na moje cztery litery włożyć, nie pójdę przecież na ślub brata w dresach ;-) Poza tym jak dają kasę to trzeba ją jakoś zagospodarować :-pKiedyś trzeba w siebie zainwestować nie ;-)Nienawidzę robić zakupów, ale jak mus to mus ;-)
W mordę jeża, Oliś na mnie pluje!!!!!!!!!! Myślałam, że niechcący, ale teraz nie wydaje mi się, wzięłam go na ręcę, a ten brrrrr, śliną mi w oko zaiwanił i się cieszy :tak:Odłożyłam go na podłogę i skończył pluć :crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry