reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A pamiętacie to??? Idzie płakać i płakać na same wspomnienia... :tak::-)[ame="http://www.youtube.com/watch?v=_ZqYGirNdjQ&feature=related"]YouTube - Lovely God's gift[/ame]

Ostatnia edycja:
reklama
Oj kasia nie tak spokojnie.:-D Gumowe młoteczki , co tam jeszcze było jak Ci T przez ramię zaglądał hihihihi co się z Marcelkiem i Gajutkiem umawiałaś :-D:-D:-D
Nasze by rozniosły pokój w kawałki :-D:-D:-D:-D

Witam mamusie!
Pogoda dziś deszczowa u nas. Nie ma jak wyjść z domu nawet na spacer jakiś popołudniowy. Filipowi już pomalutku przechodzi przeziębienie, ale chyba na mnie. Czuję się nieciekawie, boli gardło, głowa i spać się non stop chce. dobrze, że w pracy czas szybko płynie.
Nie mam co pisać. Brak weny. No i mała kula u nogi wisi i jęczy;-);-);-);-)

hej

ja juz posprzątałam na spacerze zakupach byłam małego położyłam teraz mam chwilę dla siebie chociaż jeszcze mnie prasowanko czeka fuj jak zawsze:-D:baffled:

ja tez biore yasmin tz jeszcze nie biorę bo zapomniałam że trzeba wziąść pierwszą tabletke w pierwszym dniu @ więc teraz czekam miesiąc na następna mam nadzieje że nie przytyję bo chyba umrę z rozpaczy

dziewczyny filmiki super:-D:-D:-D:-D

no widzicie a Filipek dziś 9 miechów ma sto latek całuski

A no wlasnie, ale my ciotki klotki jestesmy...

100 lat FILIPKU!!!

Ja juz troche pospacerowalam. Zakupki tez porobione i na razie nudy. :baffled:

Kasia, Paula- filmiki super! Lezka sie w oku kreci...

Filipek dziękuje marudzeniem i jęczeniem ;-);-)

Chce mu się spać jak nie wiem. Już ledwo łazi, ale spać za chiny nie chce. Ja już nie wiem jak z nim postępować. Mało co śpi, ale wstaje o świcie. Fakt, że zasypia przed 20tą, ale czy 10h na dobę to nie za mało dla takiego malucha?

reklama
Filipku wszystkiego naj, naj :-)

Hehehe Dota nam tu mówi, że nigdy więcej, a pewnie się okaże, że jeszcze mnie przegoni ;-):-p
Kurcze wyrobiłam się do sklepów, ale co sklep to inna rozmiarówka, w efekcie kupiłam spodnie, które są na mnie za małe, chociaż teoretycznie mój rozmiar. Nienawidzę mierzenia i mam za swoje, jutro czeka mnie kolejny kurs, żeby spodnie wymienić. W ogóle jest lipa, bo jak mam kasę i chcę coś kupić to nic ciekawego nie ma, a jak nie mam kasy to jest od groma fajnych i niedrogich rzeczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry