Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A pamiętacie to??? Idzie płakać i płakać na same wspomnienia... :-)[ame="http://www.youtube.com/watch?v=_ZqYGirNdjQ&feature=related"]YouTube - Lovely God's gift[/ame]
Super już się nie mogę takiego znowu doczekać :-):-):-)
A tak pewnie by było mniej więcej na spotkaniu grudniówek;-) YouTube - seven babies lined up not crying
Dobra, zwiewam, bo mi sklepy pozamykają
Oj kasia nie tak spokojnie. Gumowe młoteczki , co tam jeszcze było jak Ci T przez ramię zaglądał hihihihi co się z Marcelkiem i Gajutkiem umawiałaś
Nasze by rozniosły pokój w kawałki
Witam mamusie!
Pogoda dziś deszczowa u nas. Nie ma jak wyjść z domu nawet na spacer jakiś popołudniowy. Filipowi już pomalutku przechodzi przeziębienie, ale chyba na mnie. Czuję się nieciekawie, boli gardło, głowa i spać się non stop chce. dobrze, że w pracy czas szybko płynie.
Nie mam co pisać. Brak weny. No i mała kula u nogi wisi i jęczy;-);-);-);-)
ja juz posprzątałam na spacerze zakupach byłam małego położyłam teraz mam chwilę dla siebie chociaż jeszcze mnie prasowanko czeka fuj jak zawsze
ja tez biore yasmin tz jeszcze nie biorę bo zapomniałam że trzeba wziąść pierwszą tabletke w pierwszym dniu @ więc teraz czekam miesiąc na następna mam nadzieje że nie przytyję bo chyba umrę z rozpaczy
dziewczyny filmiki super
no widzicie a Filipek dziś 9 miechów ma sto latek całuski
Chce mu się spać jak nie wiem. Już ledwo łazi, ale spać za chiny nie chce. Ja już nie wiem jak z nim postępować. Mało co śpi, ale wstaje o świcie. Fakt, że zasypia przed 20tą, ale czy 10h na dobę to nie za mało dla takiego malucha?
Hehehe Dota nam tu mówi, że nigdy więcej, a pewnie się okaże, że jeszcze mnie przegoni ;-)
Kurcze wyrobiłam się do sklepów, ale co sklep to inna rozmiarówka, w efekcie kupiłam spodnie, które są na mnie za małe, chociaż teoretycznie mój rozmiar. Nienawidzę mierzenia i mam za swoje, jutro czeka mnie kolejny kurs, żeby spodnie wymienić. W ogóle jest lipa, bo jak mam kasę i chcę coś kupić to nic ciekawego nie ma, a jak nie mam kasy to jest od groma fajnych i niedrogich rzeczy.