reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A dajcie spokoj, mnie to wkur... I z reguly mam takie jazdy jak jest zla pogoda, czyli problemy z cisnieniem. Ja to zwalam na tabletki bo wczesniej nic takiego nie mialam. Musze poobserwawac bo mi sie wydaje ze mam tak glownie w pierwszym tygodniu po @ czyli jak zaczynam brac a potem mam jakos spokoj. Ale wytrwam jeszcze do grudnia bo poza tym nic mi nie jest @ mam w czasie, wszystko jak w zegarku. Zobaczymy jak to bedzie.
Dzieki za zainteresowanie moja osoba :-D:-D:-D

Dotka to gratuluje udanego zakupu :-D:-D i pokaz te zdjęcia :tak::tak::tak:

Grzechotka bierz sie za robotę :-D:-D:-D

Buziaczki cmok cmok cmok

reklama
A JA WŁASNIE POSEGREGOWAŁAM ZAMAŁE CIUCHY MAŁEJ I ZAPAKOWAŁAM W KARTONY UFFFF ILE ONA MA CIUCHÓW ?????:szok::szok::szok::szok:
WANIWNKE ZE STOJAKIEM OSTRECZOWAŁAM LEZAK TAK SAMO I SIUP NA KORYTARZ :tak::tak::tak::tak:
PADAM NA TWARZ A JESZCZE PRANIE WYWIESIC MUSZE I ODKURZYC I PODŁOGI POMYC BUUUUUUUA NO I NA SPACEREK SIE UDAC
A CO WY LASKI ROBITA????

Elcia ja pracuje :-D:-D:-D.

Własnie wrocilam ze sniadania (mamy pokoje socjalne i tam chodzimy jesc sniadanka), ale mialam pycha, grahamka z maslem i szyneczka i pomidorkiem mniam.

Cześć mamuśki! :-):-D
Wróciłam ze zwolnienia lekarskiego:zawstydzona/y:. Łukasz zdrowy:-D ja prawie:-(, choć to trwa już 2 tyg. Wszyscy w domu się pochorowaliśmy:wściekła/y:. Zaległości mam straszne, ale trochę już poczytałam.
Słodkie buziaczki dla solennizantów 9-cio miesięcznych: Oliwki, Kai, Marcela, Adasia i Eryka i Krzysia i wszystkich, których pominęłam przepraszam i też przekazuję całuski.:-):-D:tak::laugh2:
dota-tak trzymaj niech cię humor nie opuszcza:tak:
jutrzenak - potrzebny ci relaks, wyobraź sobie, żę jesteś na plaży i pięknie świeci słońce:tak:

Ostatnia edycja:
Hello!
Ale zimno z ranca! Dobrze chociaz ze swieci slonce i sie zapowiada calkiem ladnie dzisiaj:)
Cmokamy dzisiejszych solenizantow!!!!
Wczoraj przed kolacja sobie na plac zabaw poszlismy i mala za cholere nie chciala wyjsc z piaskownicy, pocinala rowno, a jak R jej stawal na drodze, zeby do dziury nie wpadla (bo dwoch "gornikow" kopalo), to awantura byla...Na szczescie udalo nam sie w miare spokojnie ewakuowac stamtad:-)

Jutrzenka, jak bym na twoim miejscu wczesniej sie do gina wybrala, zwlaszcza jesli Ci zalezy na antykoncepcyjnym dzialaniu tych pigulek, bo przy wymiotach albo biegunce jest niebezpieczenstwo, ze nie zadzialaja tak jak trzeba:baffled:
Elcia, ale Ty robotna jestes!:rofl2::-)
A moja kudlata bidulka sie o polnocy z glosnym placzem obudzila, ale chyba jej sie cos snilo, bo tylko ja na rece wzielam to sie przytulila i spala dalej i sie dala bez probllemu do lozeczka odlozyc...Ale sie kurcze wystraszylam...

Kal.aga, no to sie kuruj do konca, dobrze chociaz ze maly juz zdrowy...to ostry dyzur w domu mieliscie;-)

elcia-udanego spacerku:-D
przybiela- jakie słońce:szok:, ja już od tygodnia słońca nie widziałam pada i pada:no:. A w pogodzie mówią, że w całym kraju piękna pogoda tylko na wschodzie pada.:crazy:

jutrzenka własnie pryzybela mnie wyprzedziła - jesli wymiotujesz to działanie pigułek antykoncepcyjnych może być zaburzone..ja na twoim miejscu czym prędzej pognałabym do gina i zmieniła je na jakies inne.

a nawiazujac do pigułek to ja biore teraz yasminelle..niby maja najmniejszą dawke chormonu i nie powinno sie od nich tyc...tylko ciekawe skąd u mnie znow 2 kg na plusie????????????/:wściekła/y::angry:juz mam dosc..non stop sie pilnuje cwicze, nie jem po 18 nie jem słodyczy i kur.....waga idzie do góry..

a ja sobie kawke pije. mama zabrała chłopców na spacerek wiec się bycze:-)
pozniej jade z damianem do ortodonty i na karate.

wiec do wieczorka

reklama
Dzień dobry.

U mnie najważniejsze to-mam termę :-D:-D:-D mała właśnie usypia zaraz powieszę pranko i posiedzę z wami.

Sto latek dla solenizantów!!! :-)

Ja będę brała Novinette i mam nadzieję trochę przytyć... :tak:;-) Już dwa opakowania czekają w apteczce :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry