reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hmm grzechotka chybaa raczej mnie nie widzisz bo jak bys widziala...uuuuuuu sexy mama heheh cale szczescie nikt mnie nie moze za nic winic bo jak wiadomo nie jestem zdrowa !!
wygnajcie mnie spac!!!!!!!!!!!
viki masz alibi :)
alex ty cos malo ostatnio figlarna jestes!!

Witam w ten paskudny i deszczowy dzień.

Buziaczki dla Adasia i Eryczka

Monia fajne buciorki :tak::tak:

Kasia to mowisz ze Cie prezesik bierze na przetrzymanie, on Cie po prostu wykorzystuje bo wie ze w Polsce beda go wszyscy inni bawic i musi byc grzeczny przy nich wiec teraz sie musi chlopak wyszumiec

I tyle zapamiętalam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

Wczoraj mnie nie bylo bo zwracalam 2 razy i zle sie czulam. To chyba przez te tabletki antykoncepcyjne, juz mam dosc, czesto mi sie zdarza wymiotowac, z reguly po powrocie do domu jakos mnie nachodzi. Chyba w grudniu na wizycie powiem ginowi i moze niech mi zmieni tabletki albo je odstawię bo nigdy tak sie nie czulam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dobra kawe wypilam, paczka zjadlam i trzeba zaczac pracowac :-D:-D:-D

hej,hej!!!:-)
Śliczny mamy dzien....co prawda deszczowy ale kto by sie tam deszczem przejmował....cieszmy się z tego co mamy....nasze Skarby są boskie!!!!:-):-)

Wczoraj Krzysio kupił grzejnik elektr. i tak cieplutko mielismy wieczorkiem-cudownie:tak:A dzis zaczeli grzać, to chyba juz najwyzszy czas:tak:

Jutrzenko oj bidula jesteś....mam nadzieję, że juz dobrze sie czujesz:tak:cmok!!!

Madzia moja dobra duszyczko:-):-):-)wczoraj oglądałam nasze wspólne zdjęcia, właściwie to muszę Ci je przesłać....i moze dziewczynom pokażemy...hehe:-D

Monia fajne buciorki, fajne:tak:

A wczoraj zupełnie przez przypadek udało mi sie kupić na allegro klocki dwukrotnie taniej niz zamierzałam....czasem głupi to ma szcęście :-D

No Grudnióweczki, niech w dniu dzisiejszym usmiech ozdobi Wasze sliczne buzie:-)
pa

DZIEŃ-DOBEREK!!!
Ale pogoda do kitu i zimno brrrr.....
JUTRZENKA trzymaj się :tak:;-)
DOTKA to rzeczywiście masz szczęście bo mi się jakoś nic nie udaje kupić albo nie umiem szukać:dry::baffled::-D
WSZYSTKIEGO NAJ DLA ADASIA I ERYCZKA
MIŁEGO DNIA!!!

witam

cmoki dla solenizantów

spać mi sie chce a czeka mnie sprzątanie łazienki po małym remonciku

jutrzenka to chyba takie nietypowe dolegliwości po tabletkach

dotka a ty to ostatnio dobry humorek masz co??

miłego dnia

Dzien dobry
Grzechotka mnie wyprzedzila, bo ja wlasnie mialam napisac, ze nasza Dotka w podejrzanie dobrym humorku wstala.... he he,:-D:-) Dotka, co robilas w nocy? ;-):-)

No zgadzam sie z grzechotka, ze jakies dziwnie te dolegliwosci masz Jutrzenka.... Moze niech Ci zmieni te piguly...?:confused:

reklama
Siemanko:-D:laugh2::-D:laugh2:

U nas dalej to samo:no: Kaszka rano nie zjedzona, udało mi się wcisnąc mu pół kromki chlebka z masłem. Jest strasznie marudny więc położyłam go spac, a on się tam bawi:szok: Ale niech mu będzie, przynajmniej ja mam trochę spokoju bo głowa mnie strasznie boli po kolejnej nieprzespanej nocy:wściekła/y::wściekła/y:

Nie napiszę do każdej z Was bo nie pamiętam już co tu naskrobałyście:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry