reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Aaaaaa, nie zajarzyłam, myślałam, że o mój ślub się pytacie :zawstydzona/y:;-) Brat się chajta w tą sobotę (20 września) o godz. 18 w kościele Św. Anny na Krakowskim Przedmieściu w Warszawie ;-):-p Chyba info wystarczające ;-):-) Tyle,że to nie rodzony brat, a cioteczny, rodzony pewnie nie chajtnie się nigdy i bardzo mnie to cieszy, bo moja potencjalna bratowa nie miałabym z nim łatwo :tak:

hej

co do ziemi to chyba smakowała bo cały zadowolony był jak go przyłapałam kupa normalna więc może tylko paszę pomazał sobie kwiatka mam tylko jednego dracenę mnie się kwiaty nie trzymają bo nie umiem dbać o nie

jedyny kwiatek kupiliśmy razem z R na początku naszego związku i o dziwo mimo braku podlewania i wywalania przesadzania był nawet olany przez skalpela dalej zyje i ma sie nieźle może to o czymś świadczy:-D:-D:-D:-D

byłam dziś na zebraniu od 14 do 19 nudy nudy nudy ale sie okazało że podczas mojej nieobecności urodziło sie jeszcze kilku przystojniachów niektóre się rozwiodły a niektóre wyszły za mąż więc dużo zmian

ogladam sobie film z sandrą buldog heheh :-D:-D
miłego wieczoru

Ela papapa chihotko nasza!!! :-D:-D:-D

Grzechotka a co to za zebranie? Nic nie wspominałaś...

Kasiula to od razu po przylocie impra... :tak::-) wiem gdzie ten kościół. Moja siora tam bierzmowanie robiła ;-)

Dobranoc kobietki!!!

Kasia wyspania Ci życzę! :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry