Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aaaaaa, nie zajarzyłam, myślałam, że o mój ślub się pytacie ;-) Brat się chajta w tą sobotę (20 września) o godz. 18 w kościele Św. Anny na Krakowskim Przedmieściu w Warszawie ;-) Chyba info wystarczające ;-):-) Tyle,że to nie rodzony brat, a cioteczny, rodzony pewnie nie chajtnie się nigdy i bardzo mnie to cieszy, bo moja potencjalna bratowa nie miałabym z nim łatwo
co do ziemi to chyba smakowała bo cały zadowolony był jak go przyłapałam kupa normalna więc może tylko paszę pomazał sobie kwiatka mam tylko jednego dracenę mnie się kwiaty nie trzymają bo nie umiem dbać o nie
jedyny kwiatek kupiliśmy razem z R na początku naszego związku i o dziwo mimo braku podlewania i wywalania przesadzania był nawet olany przez skalpela dalej zyje i ma sie nieźle może to o czymś świadczy
byłam dziś na zebraniu od 14 do 19 nudy nudy nudy ale sie okazało że podczas mojej nieobecności urodziło sie jeszcze kilku przystojniachów niektóre się rozwiodły a niektóre wyszły za mąż więc dużo zmian
ogladam sobie film z sandrą buldog heheh
miłego wieczoru
Hehehehe, to chyba awykonalne jest ;-) Oliś ucina sobie teraz krótką wieczorną drzemkę, ale już się budzi powoli, słyszę, że jakieś tam odgłosy wydaje
Dobrej nocki śpiochy :-)