reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dobrej nocki tym co juz spia....:-);-):tak:
A ja w Tesco na zakupach bylam, bo nic w lodowie ani zamrazalce nie bylo. Dzis na obiad zarcie na wynos bylo, bo juz nie mialam z czego obiadu robic. Co prawda bylam wczesniej na miescie, ale weny jakos nie mialam do jedzeniowych zakupow, tylko jakies ciuszki dla malego kupilam, a tak to spacerowalismy, bo ladna pogoda.
A teraz siadlam do kompa i tu znow nikogo nie ma juz...:-(

Acha, a my mamy juz dolne obie dwojeczki. Myslalam ze gorne beda szybciej, bo dosc juz dlugo sa takie nabrzmiale, jakby zaraz mialy eksplodowac, a to dolne wyszly predzej....:tak::-) No to mamy 6 zabkow...:-)

acha:-D:-D:-D ,noc idzie, trzeba spac, a on sie wyspal? Dobry jest!:-D:-D
Moj Olis juz spi, ale okolo polnocy pewnie obudzi sie poraz pierwszy, potem pewnie kolo 2, potem 4 lub 4:30, i rano o 7. Juz ja go tam dobrze znam. :tak:;-):-):baffled:

heloooołłłłłłłłłłł w piatek jupiiii jutro sobota :-D:-D:-D:-D:-D:-D
100 LATEK dla Kubunia
cókierków w koszyku zabawek na dywaniku i troszke psotnosci cobys mamie dawał mocno w kosci !!!!!
co tam ????? spicie ????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
wstawac szkoda dnia
moja puiekna dama wstała o 7 :szok::szok::szok::szok:o zgrozo
:szok::szok::szok::szok:
halo odzywac sie

Hej,
elcia- ja nie śpię tylko ciężko pracuje na chleb;-)
Nie posłucham was, będę niegrzeczna i nie pójdę do lekarza bo wiem co powie: nerwy
Paula- zdrowia życzę
sylwia- i dla Marcelka też zdrówka
asia- niestresować się to niewykonalne.
Kurcze taki temat interesujący ominął mnie wieczorem. Choć przyznam się, że ja wolałam wprowadzić go w życie:tak::-)
:-)wszystkiego naj naj dla Kubusia:-D:happy::-)

reklama
Buziaczki dla Kubusia:-):-):-):-)

Ja jestem przerażona:-( Marcel nadal ma temperaturę:-( Już nie mam siły, nie wiem co mu dolega. Jak mu sie jic dzisiaj nie poprawi to jutro do szpitala z nim pojadę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry