reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie!:-)

Paula najlepsze życzenia urodzinowe....zdrówka szczęścia, pomyślności...
100 lat!!!

Madzia, Kuba, Pawełek buziaki dla Was:-):tak:

I zdrówka naszym chorowitkom:tak:

Miłego dnia,pa:-)

reklama
Paula !!!!!!
Dzis jest twój dzien.
to własnie tego dnia, 22 lata temu przyszłas na ten swiat.
Z tej oto okazji zycze Ci wszystkiego co najcenniejsze- miłosci, sukcesów, zdrowia i tego prawdziwego szczescia!!!!!!!!!!

Załączniki

• 517310xlki8edvw1.gif
    517310xlki8edvw1.gif
    88,4 KB · Wyświetleń: 32
Sto lat, sto lat niech żyje żyje nam
sto lat sto lat niech żyje żyje nam
jeszcze raz jeszcze raz
niech żyje żyjeeeeeee naaaaaaaaaaam
nieeeeech żyje naaaaamm
a kto PAULA:-):-):-)

Madziuńka buziaki dla ciebie:-)

Dziewczynki ja wczoraj już miałam taka deprechę, że stwierdziłam, że jak dzisiaj mi Marcela na jakieś badania nie wyślą to do Polski pojadę:wściekła/y::wściekła/y: a tutaj suprice:-)
Chyba choróbsko odpuszcza bo w nocy nie było gorączki i dzięki temu Marcel spał od 19 do 9 rano:szok::szok::szok: Śniadania zjadł mało ale zawsze coś, teraz wcina sobie winogronka:tak: i za pół godziny idziemy do przychodni.
No i ja od razu szczęśliwsza:-D:laugh2::laugh2::laugh2: Mam nadzieję, że to zaraz będzie za nami:-):-):-)

Ja kombinezonu ani ocieplanych spodni nie kupuję dlatego, że tutaj mrozów nie ma. Kupiłam taką fajną cieplutką misiową kurteczkę. Do tego wsadzi się Marcela w śpiworek i będzie ok:-)

Aaaa i jeszcze jedno.....:-D:-D jeszcze tylko dwa tygodnie i.......
Oh, we're going to ibiza
lalalaa

witam

Paula sto latek :-D:-D:-D:-D

u nas katar minął ale za to Kuba ma temperaturę i kaszle narazie tylko 38 ale trochę marudny jest teraz spać wreszcie poszedł pół nocy sie kręcił marudził wiercił strasznie zmęczona jestem kurcze ja juz z tym dzieckiem nie mamm siły co chwila jakaś infekcja:baffled::baffled::crazy:

właśnie w tv style mówią o zabezpieczeniach na szafki zeby nie szalec i samemu zrobić takowe eee podobno sznurówki najlepsze do szfek

ja mam tutaj taki fajny sklepik i tam juz widziałam fajny kombinezon dla Kuby i tylko 45 zł nie będę kupowała jkiś markowych ciuchów bo na ile to starczy
mam juz ocieplany komplecik kurtke i spodnie bardzi grube

wczoraj jeszcze na zakupach domowych bylismy i kupiłam sobie śliczny dywanik do pokoju w DUKA był przeceniony z 600 na 240 i jest ślicznioski ale jestem zadowolona:-D:-D:-D:-D

miłego dnia

reklama
Paula-
Dywan na dole, wódka na stole. Dziś się bawimy, bo Twoje urodziny obchodzimy. Dziś prezenty wręczymy, ładny wierszyk ułożymy, byś się śmiała i dobry humor miała. Dużo miłości a mało złości i dom zawsze pełen dobrych gości. Tego Ci dziś życzę i sto lat krzyczę.:-)
d25.jpg

sylwia-dobrze, że marcelkowi mija to choróbsko paskudne.:tak::-D
grzechotka- zdrówka dla kubusia. Jak łukasz kaszlał do doktorka przepisała mu syrop z babki lancetowej. On jest dla starszych dzieci, ale skuteczny. Łukaszowi szybko przeszło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry