reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam w niedzielne południe :-)
Sylwia super ta zabawka! Rewelacja... :tak::tak::tak: :-):-):-) bo to krzesełko to dla starszego dziecka chyba... :tak:Zdrówka dla Marcela.

Alex zdrówka dla was.;-):-)

Jutrzenka fajna ta lodówka :tak:;-) nas czeka zmiana ale najpierw kompa trzeba spłacić... :tak:

Sylwia no własnie od kilku dni odpukać mała budzi się raz koło 4 dopiero. Ale nie wiem czy to tak zostanie... Oby. Ona w dzień mleka prawie wcale nie chce jesć więc nadrabia w nocy.

Ela chyba nie wysokie to wasze łóżko nie? Bo chyba mamy takie same te fotele...:tak:

A u nas dziąsełka na górze mocno spuchły więc może w końcu pojawi się ząbek... :-)

Dla Kubunia i Pawełka wszystkiego co najlepsze!!!:-)

reklama
Witam

Wszystkiego naj dla Pawełka i Kubusia :tak::tak:

I co tam u Was drogie mamusie :-):-)

Elcia bidulko to sie strachy najadlas :szok::szok:

Sylwia super ta zabaweczka, szkoda ze u nas takich fajnych rzeczy nie ma :no::no:. Viki jakbys namierzyla cos takiego to daj znac, w nas w ikea jest ale miniatruka tej zabawki tzn sama ta gora z klockami do przesuwania

A co tam u chorowitek, jak maluszki???, Marcelek juz odpedzil ta temperature.

A jak nasza cierpiąca Stefania, dochodzisz do siebie???

Paula tamte zdjecie co takie samo łózko było jak twoje to było robione u mojej mamy (te z maskotkami i Oliwka a maskotki te mała dostała od chrzesnej ) a te nasze no to takie nie wysokie ale ona oparła sie o bok -skrzytek ,porecz i sie wychyliła i spadła

Witam w niedzielne popoludnie:-)

U nas troszke lepiej ze zdrowkiem, tzn Olivier katarek ma ale temperaturki w ogole nie ma, wiec to mnie cieszy. A ja tez w porzadku. Widocznie wczoraj jakos gorzej sie czulam, bo dzis juz normalnie. Dzieki za troske :-)

Tak, te zabawki sa fajne. W angielskich przychodniach sa takie zabawki do przesuwania, wiec zeby zaoszczedzic to tam chodzimy sie bawic, hi hi ;-);-);-):-p:-D:-D:-D.

100lat Pawelku i Kubusiu, duzo zdrowka!

Ela fajnie że wkleiłaś link :-) pomyślę i ja nad takim czymś... ;-)

Wczoraj zamówiłam śpiworek do wózeczka a dziś wynalazłam torbę żeby mieć pod kolor. I jak będe miała jakąś robotę i kasę w kieszeni to zamówię :-)
ŚPIWOREK 90CM - 55KOLORÓW - PROMOCJA - OKAZJA!! (434146341) - Aukcje internetowe Allegro kolor róż-róż
efik1 - TORBA DO WÓZKA - 18 kolorów - REWELACJA! (433880556) - Aukcje internetowe Allegro i tą różową torbę bym chciała... :tak:;-)lub tą SUPER TORBA DO WÓZKA - RÓŻNE KOLORY (435430657) - Aukcje internetowe Allegro

No i znalazłam fotelik do auta::-)
NOWOŚĆ-FOT.9-36 BABY DREAMS JUMBO AERO,KURIER W- (433890007) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Elcia szybka jestes, dzieki. Ale zastanawia mnie jedna rzecz, czemu pisza ze to zabawka od 3 lat :szok::szok::szok:. A fajne u tego sprzedawcy jest jeszcze ta zabawka do ciagania. Cos musze kupic bo malemu juz sie znudzily jego zabawki.

Paula fajniejsza ta torba drozsza z ta kieszonka na suwaczek. A i spiwoerek fajny, ja niby mam oslonke na nozki w komplecie wozka ale sie zastaniawiam tez nad spiworkiem i nie wiem co robic.

Dzis sie u mojej mamy bawil takim samochodem koparka :-D:-D, chyba z godzine :szok::szok:

Stefka dobrze Cie rozumiem, uwielbiam robic zakupy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:.

Kurde i ciagle mysle co zrobic z ubraniem na zime. Szwagierka kupila dla swojej 1,5 rocznej corci w cocodrillo komplet spodnie ocieplane i kurtka ale na 92 rozmiar i kurk i tak ma za dlugie rekawy. A mniejszych u nas nie maja. W 5-10-15 tez sie pytalam to najmniejsze spodnie ocieplane tez na 92 :szok::szok:, w Smyku nie widzialam, moze jeszcze nie maja. Kurde przeciez on sie w tym utopi, on kurtke to na 74 ma dobra nawet ciut przydlugie rekawy. I tak sie zastanawiam czy nie kupic jeszcze na ta zimne kombinezonu. W sumie na sankach czy w wozku jak bedziemy spacerowac to kombinezon bedzie najlepszy bo cieplo na calej dlugosci. Ach jaka ja problemowa jestem :no::no:

A mnie glowa boli. :angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:, ta glupia pogoda.

Kasia jak po przyjezdzie do kraju ??????. Jak Olis to zniosl???

Ide zaraz kapac malego i zjesc kolacje. Upieklam sobie boczek taki zawijany z przyprawami. Mmmmmm i mam grzybki marynowane :tak::tak::tak:

A gdzie sa wszyscy????????????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry