reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
czołem

sylwia rewelacja , bylam ostatnio z chlopakami w takim figlo raju dla dzieci i pablo wlasnie bawił sie tam zabawkami w tym stylu i był bardzo zainteresowany. tez musze mu cos takiego sprawic.

poza tym walcze z jego rozdartym humorem i popadam w jakiegos doła..

do tego od tygodnia pablo budzi mi sie o 24 a pozniej o 3..nic nie skutkuje, ani smoczek, ani herbata ...jedynie mleko... wiec o 24 jeszcze mu daje 120 a o 3 jak juz strasznie ryczy to robie mu 120 ale wsypuje tylko 1 miarke mleka....zjada i spi dalej...

poradźcie mi co mam zrobic czy jego pobudki moga byc wynikiem głodu? zaznaczam ze w dzien je normalnie i nie narzeka na brak apetytu...

Ale to moje biedactwo przez ten nosek budzi sie co chwile :-(:-( Szkoda mi go. A w ogole to jest to nasz pierwszy katarek.W sumie to i tak dlugo bez zadnego przeziebienia go uhowalam...

Ide tez spac, tzn pewnie przesadzam mowiac spac, no ale moze uda sie godzinke zdrzemnac.
Pa patki :-)

Dzień Dobry:-)

A Wy co??? Śpicie jeszcze:szok::szok::szok: Do robooooty się brac leniuchy:-D:-D:-D

Stefanka ja znalazłam tą, i ją właśnie kupię bo jest większa od tej z tesco:tak: a chciaąm właśnie cos większego mu kupic:-)
Wooden Multi-Activity Cube , Activity toys - Babies R Us

Viki mi też się wydaje, że to nie z głodu. Ale trudno mi coś doradzic bo Marcel chociaż
przestałam go karmic w nocy juz ponad miesiąc temu to i tak rzadko kiedy przesypia calutką noc:-( Poprostu sie budzi i tyle, mam nadzieję, że z czasem mu to przejdzie:sorry2:

Milion buziaków dla Pawełka i Kubunia:))

Ostatnia edycja:
witamy!!!!
Sylwia ja juz od 8 nie spie bo mała tak sie wierciła wierciła i z łózka spadła i to tak sie wychyliła i benc :szok::szok::szok::szok::szok::szok: ale o dziwo nie płakała ni nic:-D:-D:-D:-D:-D ale mi zrobiła pobutke:angry::angry::angry::angry::angry:sie wystraszyłam bo taki huk był za szok
VIKI nie wiem co poradzic ale powiem ze moja tez zaczeła sie budzic o 24 na cyca i potem o 3 lub4 moze to jakies przesilenie jesienne albo wiekowy kryzys
miejmy nadzieje ze przejdzie
sssto latek i i mnóstwa zabawek usmiechów bez liku i cukierków w koszyku dla naszych przystojniaczków ,kochanego Pabla i Kubunia
zyczy ciotka Ela i Oliwka

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry