reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja mam chwile bo J poszedl szykowac mala do spania :) i tez jednym okiem ogladam "mam talent"
sylwia tez myslalam o tym krzeselku ale nie wiem czy Gajutek by usiedzial :) ale tez mi sie bardzo podobaloo
alex moze ciebie tez jakas zaraza lapieee?? bo mi przeziebienie sie ciagnie juz od chyba ponad tygodnia i ciagle cos!! cale szczescie ze dzis goraco byli i slonko to mozna bylo troche podgrzac kosci hehe

Hej!
Czytam i czytam i widzę, że nam się towarzystwo pochorowało :-(:-(:-(
U nas kiepsko. Filip wczoraj w nocy dostał wysokiej gorączki. I cały dzisiejszy dzień mu się tak ciągnie. Jak dostanie nurofen to spada, a później znów wzrasta. Spać nie może. Marudzi. Coś go ewidentnie boli. Już się zastanawiam co. Katar ciągnie się już 10dni. I końca nie widać. Czy to możliwe, że przerodziło się to w coś poważniejszego? A starałam się jakoś to wszystko zwalczyć. Kurcze blade....
Biedne te nasze chore dzieciaki...
Jak nie minie to będę musiała iść z nim do lekarza. Ech...

Idę utulać mojego malucha... Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom i tym małym, i tym dużym.
Dobrej nocki!

A no widzisz Stefanka- jakas epidemia. Chyba przesilenie jesienne.:-(:crazy: Wczoraj moj Olivier a dzis ja sie chyba rozkladam (...tylko bez kosmatych mysli), ale nie wiem, w sumie to jest mi tylko strasznie goraco i padnieta jestem. A tak to ani kaszlu ani katarku zadnego na razie nie mam.

Olivier to na 100% by nie usiedzial, bo tez mi sie cos takiego podoba. Szukalam tez jakiegos dywanika lub moze maty takiej grajacej, ale wiem dobrze, ze i tak by sie na tym nie bawil, tylko popelzal gdzie indziej...

ogladałyscie mam talent jak ten chłopak mały tanczył????
ale zajebiscie podobało mi sie
a z tego w długich włosach blond jak spiewał to sie smiałam az sie posikałam

kurcze a ja przez tego J bede sie dzis tuczyla bo do KFC wlasnie pojechal bo on glodny jest!!
ehh ten czas tak zawalaaa juz jutro niedzielaa i juz za chwile poniedzialekkkk

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry