Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czesc :-)
No i Oliwierek tez zlapal przeziebienie epidemia jakas czy co? Nosek ma zatkany, troche kaszle, ale np temperaturki nie ma, przynajmniej to dobre... Ale w nocy to sie budzil ze 100 razy, bo nie mogl spac przez ten zapchany nosek...:-( Sylwia- jak Marcelek?
Ja tez daje kaszki mleczno-ryzowe, w ktorych juz jest mleko, ale i tak mu robie nie na wodzie, tylko na mleku modyfikowanym, co by troche wiecej tych witaminek bylo...
WITAM!!!!!!
Ale pogoda i pada
Mały dzisiaj nie znośny jak wstał o 7.00 tak dopiero teraz zasnął ma podwyższoną temperaturę i strasznie się ślini pewnie to ząbki.....
Oj weny brak:--(
MIŁEGO DNIA!!!!
Buziaki dla solenizantów, którym nie zdążyłam złożyć życzonek Uściski dla chorowitków - wracajcie do zdrowia!
Niestety mam od kilku dni tyle zajęć, że nie jestem w stanie częściej tu zaglądać :-(
Jak wracam do domu to ledwo żyje i zabawa z syneczkiem jest dobijająca w takiej sytuacji. Mam nadzieję, że to się zmieni...może to przesilenia jescienne
Tym bardziej że od poniedziałku dostaje nowy przydział zadań w pracy...w skrócie wcisnęłi mi wielkie g***o, którego mam się pozbyć w 2 miesiące co jest komiczne bo nie mam prawa jazdy, a liczyć na kierowcę w tej firmie nie ma co! Ale co tam od czego jest babska fantazja
Jeszcze żeby było bardziej radośnie Wiktor zaczął się budzić przed 5 i już nie chce dalej spać, wiec dzisiaj zrobiłam eksperyment i nie kładałm go po śniadanku tylko teraz dopiero poszedł spać. Czyli pozostae jedno spanie w dzień. Mam nadzieje, że to go skłoni do dłuższego snu w nocy
Teraz przysiadłam na chwilę, ale już lecę zając się domostwem ;-) dużo zaległości z tygodnia ech
U mnie chłopcy śpią
A Wiktor też ostatnio dużo mniej śpi ... później chodzi spać a wstaje wcześniej niż dawniej ... dziś np. 6.15. Ale wzięłam go do siebie i mnie się zasnęło i jemu chyba też. Ostatecznie z łóżka wygonił nas tatuś o 10 ... zaskoczył nas tak wcześnie
I w ogóle mały drań mi nie chce spać w łóżeczku odkąd nauczył się wstawać na nóżki
Odnośnie kaszek to też daję te mleczno-ryżowe ... raz Nestle, raz Bobovity ... i nic się nie dzieje poza tym, że nieźle się muszę natrudzić, żeby zjadł A powiedzcie mi czy jak dajecie dzieciaczkom kaszki na wieczór przed spankiem to nadal z butelki czy już takie gęste robicie i karmicie łyżeczką???
Bo u nas nadal smoczek Avent 3-przepływowy ale tak sobie myślę, że może jakby jadł łyżeczką to bardziej by mu smakowało ...
No i nadal leje
Ale popołudniu mam zamiar wyciągnąć chłopców do jakiejś galerii handlowej ... bo Wiktora jesień zaskoczyła w letnich ubrankach;-)
U nas od kilku dni obrzydliwie na polu więc praktycznie na spacery nie chodzimy a do tego chłopcy mocno zaziębieni bo w mieszkaniach nie grzeją i jest okrutnie zimno Jednym słowem zamarzamy a chłopcy z nudów marudzą
Monia co do jedzenia to Tadeuszek już w ogóle nie ma butli. Mleko pije z kubka przez rurkę a kaszkę ( tzn. kaszek nie je tylko zupy mleczne) je normalnie łyżeczką.
A co do spania to pocieszę Was dziewczynki, że Tadziu też jak nauczył się wstawać to nie chciał zasypiać w łóżeczku tylko ciągle podnosił się. Ale teraz już przyzwyczaił się do tego że sam stoi więc już skończył się problem z zasypianiem w łóżeczku No ale trwało to pewnie z dwa tygodnie jak się na nowo nauczył sam zasypiać
sylwia ale elcia napisała że daje kaszki bez mleczne i obi na wodzie je tylko dlatego mnie to zdziwiło
ja daję kaszkę ryżową ale daje mleko do tego
monia Kuba w ciągu dnia je kaszki łyżeczką ale na noc jeszcze z butelki daje mu bo tak łatwiej jest mu zasnąć
Kuba tez sie podnosił stawał siadał kleczał ale juz jakoś się uspokoił i lepiej spi przesypa jak narazie znowu całe noce
ostatnio wprowadziliśmy nowy sposób zasypiania bo niestety mój królewicz usypiał tylko na rączkach (wiem wiem co powiecie ale nie dało sie go inaczej uśpic) a ostatnio kłade go u nas w łóżku daje kasze i przytulam 5 min i śpi a za chilę go przenosze do jego łózeczka i tam juz spi do rana to lepsze od lulania na rączkach może poytem łatwiej bedzie mu samemu zasypiac w łóżeczku
Grzechotka tak daje kaszki ryzowe na wodzie nie na mleku tak nam doradziła lekarka
a co do wartosci to jakies one tam sa ale wez pod uwage ze ja ciagle ja regularnie karmie cycem i dlatego nie kazała robic kaszek na mleku a mleczno-ryzowe tez podaje ale bardzo bardzo mało raz na tydzien dwa
szanowny pan przyjechał ani a ani be nawet se nie zjadłale o dziwo zakupy zrobił i patrzcie wiedział co kupi co w jego przypadku jest niemozliwe
a i mała uspałam a on poszedł se trawke swoja kosic
a niech se idzie i niech ja se zje na obiad
Grzechotka tak daje kaszki ryzowe na wodzie nie na mleku tak nam doradziła lekarka
a co do wartosci to jakies one tam sa ale wez pod uwage ze ja ciagle ja regularnie karmie cycem i dlatego nie kazała robic kaszek na mleku a mleczno-ryzowe tez podaje ale bardzo bardzo mało raz na tydzien dwa
szanowny pan przyjechał ani a ani be nawet se nie zjadłale o dziwo zakupy zrobił i patrzcie wiedział co kupi co w jego przypadku jest niemozliwe
a i mała uspałam a on poszedł se trawke swoja kosic
a niech se idzie i niech ja se zje na obiad
MONIA moja to wogóle nie wie co to butelka kaszke je łyzeczka a picie pije z niekapka
Jeju dziewczyny to tylko moja jak niemowlak picie i mleko z butli ciągnie???
Na śniadanko u nas kaszka albo jogurcik łyżeczką ale na noc kaszka z Aventu trójprzepływowego, bo przy jedzeniu zasypia. No i w nocy je dwa razy. Raz kaszkę a raz mleko.
Ela to ohydne musi być na samej wodzie ta kaszka
U nas już grzeją od poniedziałku więc cieplutko, pranie ładnie schnie... bajka...
Paula nie jest takia zła mała wcina tylko jak jej sie znudzi to własnie dodaje deserki a to tez troche sie znudziło i poszedłsok malinowy ale teraz juz nie podaje