reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka ja też daję te kaszki:tak: Raz zje raz nie zje:wściekła/y:

Viki biszkopciki też daję:tak: Zresztą daję co tylko mi do głowy przychodzi:baffled:

Dzisiaj przy kolacji był sukces bo zjadł aż połowę:szok::szok::szok: Ale zaraz i tak zrobił mega kupę więc nie wiem czy cos mu zostało:confused:

reklama
Sylwia kurcze współczuję Ci tych nerwów ... wydaje mi się, że to nie-jedzenie Marcela jest wywołane gorączką i gdy mu gorączka spadnie to i apetyt wróci. Tylko z czego ta gorączka?? Tego nie wiem ...:-(
Paula a od kiedy Ty moja Droga na mecze jeździsz?;-)
Kasia to jutro wyjeżdżacie??

A mój cudowny syneczek chyba z Olisiem się ostatnio zmówił ... ;-) Za diabła nie chce wieczór iść spać ... odkąd zaczął się podnosić i stawać na nóżki, oblatuje łóżeczko w kółko tam i spowrotem ... zamiast spać!! Jak zwykle o 20 już twardo spał to teraz od paru dni jak zaśnie przed 22 to sukces:szok:. A przy tym jak się przewróci i nie może wstać to wrzeszczy jak opętany!!!
A właśnie przed momentem obudził się z takim krzykiem zapłakany, że szok! Chyba coś mu się biedaczkowi przyśniło ....
Aaaaaa ... i w kółko "tata, tata i tata":crazy:;-):-D

Grzechotka dziada uwiąż na smyczy a nie Kubunia. :-D:-D:-D

Monia Wiktorek po prostu trenuje nowe umiejętności. Moja jak się nauczyła wstawać to we śnie zdarzyło jej się wstać w łóżeczku :-D:-D lunatyczka jakaś... :-D:-D:-D

A na mecz jadę do Chorzowa. Eliminacje do Mistrzostw Świata 2010 są i Polska z Czechami gra. Mąż tak ładnie prosił to się zgodziłam jechać :-);-)

Stefa chyba ogląda swojego Lewka Stefka na NK :-D :-D:-D

o jeny Paula jak na reklamie carlsberga normalnie dobra żona jesteś ja bym nie pojechała na mecz raz byłam w łodzi widzew lech strachu sie najadłam wiecej nie pójdę

Oj tam troszkę emocji :-D
Ja byłam na imprezie w warszawie jak Legia wygrała mistrzostwo Polski i taka rozruba była na starówce że szok :szok: Policja armatami wodnymi rozganiała chołote jak w dobrym filmie hehehe... Bałam się jak nie wiem co...
No już bilety kupione więc jadę. Wyrwę się troszkę.
Głupoty piszę :-( pewnie się popłaczę jak Niunię będę zostawiała... :-(:sorry2::baffled:

Idę spać. Dobranoc!!!

Ostatnia edycja:
Paula na pewno będzie fajnie, zobaczysz! W końcu to nie jakieś tam derby czy mecz ligowy, żeby zadymy były ... tylko poważna sprawa! A Juleńka na pewno nawet nie zauważy nieobecności rodziców:)

No nic ... ja też odpływam ... Kolorowych snów:):):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry