reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Fajna Twoja lekarka, fajna-Grzechotka. Tak kazdy powinien podchodzic do dziecka ale widzisz jak jest...

Pryzbela- a no pewnie sie integruja. A Stefanka to slyszalam chodzi po Sommerset i klepie facetow w posladki ze szczescia ze weekend...;-):-D:-D

reklama
JA sie wytam i zegnam bo ide spac, jestem padnieta. Od 10 do 16 na zakupach w Wawie, potem prasowanie, ukladanie przekaladanie ubran bo komode kupilam. I tak caly dzien na nogach.

Kubus dziekuje wszystkich za zyczenia i buziaczki przesyla.

Kasia szczesliwej podrozy :tak::tak:

Sylwia zdrowka dla Marcelka, oby to tylko zabki byly. Trzymam kciuki.

Elcia i Oliwce zycze zeby jej krosteczki zeszly malej slicznotce:tak::tak:

Dobrej nocki zycze, cmok cmok cmok

Kasia szybka jesteś... :-) ja to bym się ze 3 dni pakowała.. :-D

Moja małolata już śpi a ja siedzę z pudełkiem chusteczek... :baffled: :-D

Sylwia brak słów na to co się stało... Temperatura jest niebezpieczna u takiego malucha bo może się odwodnić. No i te niewyjaśnione przyczyny. Oby to nic poważnego... ;-)

Ela może zamiast tego syropu deserek jej dawaj do kaszki. Ja tak robię... :tak:;-)
Nie sądzę żeby to było od mleka skoro je już je tyle czasu. To pewnie uczulenie na jakąś nowość. Możliwe że na sen sok malinkowy...

reklama
A ja chciałam Marcela przechytrzyc i do mleka dawałam mu bananowego nesquika ale cwaniak się nie dał:confused::confused: Ale pyszne to jest, mały nie wie co dobre:no:
No i dalej wojna o mleko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry