dotaZ
Fanka BB :)
Alex to tylko gratulowac zabków
U nas też ostatnio szybko wychodzą, chyba najgorzej to wychodzą jedynki a potem to już leeeeci;-)
Paula Ty wredna ciotka jestes

Sywia to narazie temperatura w miarę....oby już tak zostało
oj Kacha Kacha....Tobie weny potrezba do pakowania....heheh.....ale czasu masz mało, pewnie nie zdążysz
A ja ostatnio wymyślam różne zabawy dla małego i tak siedzimy i się bawimy, śpiewam, tanczę, recytuje....no mówię Wam Dota orkiestra....już mnie kolana bolą od raczkowania...heheh. Jak te maluchy wytrzymują? A jak malutki śpi, to sprzątam po tych naszych zabawach albo psiakiem sie zajmuje, niech sobie nie myśli, że pani o nim zapomniała....;-)
U nas też ostatnio szybko wychodzą, chyba najgorzej to wychodzą jedynki a potem to już leeeeci;-)Paula Ty wredna ciotka jestes

Sywia to narazie temperatura w miarę....oby już tak zostało

oj Kacha Kacha....Tobie weny potrezba do pakowania....heheh.....ale czasu masz mało, pewnie nie zdążysz

A ja ostatnio wymyślam różne zabawy dla małego i tak siedzimy i się bawimy, śpiewam, tanczę, recytuje....no mówię Wam Dota orkiestra....już mnie kolana bolą od raczkowania...heheh. Jak te maluchy wytrzymują? A jak malutki śpi, to sprzątam po tych naszych zabawach albo psiakiem sie zajmuje, niech sobie nie myśli, że pani o nim zapomniała....;-)

(niestety, ale internet już już blisko domu)

;-)