reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam!
Weekend się zaczął, ale nie dla mnie. Jutro do pracy, buuuu:-(:-(Dobrze, że tylko na 2,5h.

Sylwia Trzymaj się. Marcelku szybko zdrowiej. Ja myślę, że to zęby. U mnie jest podobnie. Ciągle mały jest przeziębiony. Dziś temp. podwyższona i tak już od tygodnia. W przyszłym idę z nim do lekarza jak nie minie. Może u mojego to też zęby, których jeszcze nie ma.A tak na marginesie, to ta służba zdrowia u Was to naprawdę popierdzielona.
Gorące buziaczki dla dzisziejszych solenizantów. Cmok cmok :)))

elcia jeżeli to uczulenia a na pewno to daj jej troche wapna (można bo ja tez daje Kubie i nawet lekarz mi zalecieł pół malej tableteczki zwykłego calcium c i smarój linomagiem niestety uczulenia tak szybko nie schodza ja leczyłam czoło Kuby miesiąc
teraz tez mu cos na poliku wyskoczyło

a mleko dajesz normalne bo jakie pijecie bebiko bebilon to jest mleko nie dla alergików
Kuba ma nietolerancje i pije nutramigen albo jest jeszcze bebilon pepti i coś na eee (paula to dawała Julci)

Cmokaski dla Kubunia i Juleczki !!!!(spoznione)
Alex pusto, bo sie weekend zaczal i sie laski integruja z dziadami na pewno;-)
A my zaraz na dworek zmykamy (wlasnie slysze, ze Kaya w sedes wali:szok:)

Biedny Marcelek, oby to tylko przez zabki bylo..
Sylwia u nas takie samo olewanie na emergency nawet jak sie pozno w nocy przyjedzie, to w kazdym szpitalu trzeba kilka godzin odbebnic, chyba ze sie faktycznie umiera...

Milego weekendu wszystkim!!!!:-)

a moje lekarka powiedziała że jak mnie coś martwi choćby katarek lub kaszelek niewielki jakaś brzydka kupka cokolwiek to mam przychodzić choćby codziennie bo po to one sa i żebym sie nie wstydziła bo najważniejsze jest dziecko miła ta moja lekarka nie:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry