reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no ataata w ostatniej chwili :) dziekujemy!!
ataata ja nie wiem czy w polsce jest ale tutaj tak. a co do szczepienia to chyba nic sie nie stanie jak zaszczepisz troche wczesniej lub pozniniej??
no ja sie chyba powoli zbieram spacccccc
witam slodko pierwsza poranna grudnioweczke!!!

reklama
Agatko bilans to mierzenie i warzenie dzidzi. Właśnie taka kontrol :-);-)

Kobietki nie śpijcie już. Szkoda dnia!!!

Wiktorku rośnij zdrowo, łobuzuj mamie żeby się po pracy nie nudziła, a potem wynagradzaj jej psikusy pięknymi uśmiechami hihi....

Przyzybelko nasza Kochana!!! Z okazji trzeciej rocznicy ślubu życzę Ci wszystkiego najlepszego, oby następny rok był jeszcze lepszy od minionego, zdrówka, szczęścia, pomarańczy (i oczywiście) niech Ci Dziad na stole w stringach tańczy :-D:-D:-D

Witam

Wiktorku buziolki buziolki :tak::tak::tak:

Pryzybelko kochana wszystkiego naj naj, i kolejnych cudownych wspolnych lat :tak::tak::tak::tak:

Paula juz od 6 nie spie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i ciezko pracuje od 8 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Ataata ja mam zaznaczone szczepeinie na 9 sycznia chyba, takze 2 tyg po skonczeniu roczku

Stefcia a na ile nas opuscisz??? I jak Ty bez nas bedziesz żyla :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Hej,hej:-)

Wiktorku buziaki dla Ciebie....sto latek!:tak::-)

No Pryzybela wszystkiego najlepszego!!!.....i życzę Ci jeszcze jednej takiej ślicznej córci albo dwóch;-):tak::-)

U nas dzis cieplutko, sliczne słoneczko za oknem...mam nadzieję, że wszedzie tak pieknie:-)
Miłego, ślicznego dnia!:-):-):-)

heheh....Oj dziewczyny musi byc jakaś równowaga.....Jedni sie cieszą ze słoneczka a inni narzekajaą na jego brak:-D;-)
Ponoc już niedługo ma byc wszedzie ładnie.....
Bądzcie cierpliwe!!!!

Widok z okna...hihi:-)

:szok::szok::szok: Dota jak u Ciebie jasno!!! Pięknie. Mam nadzieję że i u nas tak będzie. Wczoraj w tv coś mówili że ma być piękna złota jesień... :-) oby... :-D
Piękny widok masz z okna... :tak:

reklama
DZIEŃ DOBEREK!!!
Pogoda do kitu pada i pada:wściekła/y:
A my dzisiaj idziemy na ważenie i mierzenie i ogólnie czy się dobrze rozwija co dwa miesięce chodzimy to pewnie potem w listopadzie i w styczniu na szczepienie:tak::tak:
Wczoraj mnie nie było bo byłam sobie ząbki usunąc pod narkozą oj bolało ale już zgłowy teraz tylko wprawić ząbki:wściekła/y::tak:
WSZYSTKIEO NAJLEPSZEGO DLA GAJUNI
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKTORKA I PRYZYBELI
PAULA gratki dla JULCI w końcu ząbki się ukazały:tak:;-):-D
MIŁEGO DZIONKA!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry