Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no ataata w ostatniej chwili dziekujemy!!
ataata ja nie wiem czy w polsce jest ale tutaj tak. a co do szczepienia to chyba nic sie nie stanie jak zaszczepisz troche wczesniej lub pozniniej??
no ja sie chyba powoli zbieram spacccccc witam slodko pierwsza poranna grudnioweczke!!!
witam sie jak pierwsza
Stefka uuu jak słodko mni przywitałas STO LATEK DLA NASZEGO KOCHANEGO WIKTORKA
CMOK CMOK OD CIOTKI ELI I OLIWCI ;-);-);-);-);-);-)
Agatko bilans to mierzenie i warzenie dzidzi. Właśnie taka kontrol :-);-)
Kobietki nie śpijcie już. Szkoda dnia!!!
Wiktorku rośnij zdrowo, łobuzuj mamie żeby się po pracy nie nudziła, a potem wynagradzaj jej psikusy pięknymi uśmiechami hihi....
Przyzybelko nasza Kochana!!! Z okazji trzeciej rocznicy ślubu życzę Ci wszystkiego najlepszego, oby następny rok był jeszcze lepszy od minionego, zdrówka, szczęścia, pomarańczy (i oczywiście) niech Ci Dziad na stole w stringach tańczy
heheh....Oj dziewczyny musi byc jakaś równowaga.....Jedni sie cieszą ze słoneczka a inni narzekajaą na jego brak;-) Ponoc już niedługo ma byc wszedzie ładnie..... Bądzcie cierpliwe!!!!
Dota jak u Ciebie jasno!!! Pięknie. Mam nadzieję że i u nas tak będzie. Wczoraj w tv coś mówili że ma być piękna złota jesień... :-) oby...
Piękny widok masz z okna...
DZIEŃ DOBEREK!!!
Pogoda do kitu pada i pada
A my dzisiaj idziemy na ważenie i mierzenie i ogólnie czy się dobrze rozwija co dwa miesięce chodzimy to pewnie potem w listopadzie i w styczniu na szczepienie
Wczoraj mnie nie było bo byłam sobie ząbki usunąc pod narkozą oj bolało ale już zgłowy teraz tylko wprawić ząbki WSZYSTKIEO NAJLEPSZEGO DLA GAJUNI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKTORKA I PRYZYBELI PAULA gratki dla JULCI w końcu ząbki się ukazały;-)
MIŁEGO DZIONKA!!!!