• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

weronika po 18 do ambulatorium w szpitalu jedz

a ja juz posprzątałam nawet w szafkach w kuchni posprzątałam heheh dawno takiego porządku nie było:-D:-D:-D:-D

kuba właśnie włazi na mnie i poisac nie mogę bo mi myszkę wyrywa on chyba jakiś komputerowiec będzie

a ja czasami też kupuję mustelę ale w aptece

a co do łobuzowania to mój łobuz dorwał się dziś do misek psa i szurał sobie po kuchni miską z wodą siedział w tej wodzie i chlapał i szurał i chlapał i taki zadowolony by ła a dwie minuty mnie nie było w pokoju:-D:-D:-D:-D

reklama
Hej Cioteczki:)

Ale moje dziecko ma spanie ... śpi już 2 godziny!!!! Fajnie, ale boję się, że po kąpieli nie zaśnie:sorry2:
Dziś się z nim nie kładłam, bo po wczorajszej drzemce do dziś nie mogę dojść do siebie ... nie przyzwyczajona jestem do spania w dzień:baffled:

A poza tym w pracy mam taki młyn, że nie wiem w co ręce włożyć:szok::wściekła/y::wściekła/y: ... normalnie sił mi już brakuje:shocked2:

Weroniczka biedny Tadziu:-(. Jak ma wysoką temperaturę to może rzeczywiście się wybierzcie na pogotowie ... albo poczekaj do jutra i rano leć do lekarza ...
Kasia widzę, że Cię znów jakiś dół chwycił ... :-( ... więc pamiętaj OLIŚ JEST NASZYM NAJWSPANIALSZYM NA ŚWIECIE PREZESEM i możesz być z niego dumna!!!!:-)

He ... a moja wspaniałą teściowa poleciała w sobotę do UK z siostrą mojego Ł bo ich młodsza siostra się tam wyniosła z mężem i niedawno urodziła synka Kacperka, więc pojechały jej pomóc trochę ... może mojej ukochanej teściówce tak się tam spodoba, że już nie wróci;-):-D Marzenia ....

Hej

Kasia jeszcze bedziesz i ty pisala ze Olis broi, jest tego pewna, to dzielny i twardy chlopak :tak::tak:

Weroniczka jedz na pogotowie, kurde biedny maluszkek

Monia mowia ze marzenia nie sa karalne :-D:-D:-D:-D

Kal.aga nie wiem jak to jest z Netia bo nie mialam kontaktow, moze bedzie OK.

Moj maly spi ale pewnie zaraz wstanie bo juz godzinke.

A ja w czwartek ide do fryzjera na balejaz aaa w piatek jade na integracje z pracy :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

Kochane ja jestem z Młodego dumna jak cholera, ale nie ukrywam, że po prostu czasami ręce mi opadają jak widzę jego niemoc, tak chciałabym mu ułatwić niektóre sprawy, a g... mogę zrobić :-( Jedyne co mi pozostaje to dalsze ćwiczenia i cierpliwość... No cóż wszystkiego mieć nie można takie już jest życie...
Idę zjeść coś słodkiego, d... i tak gruba to se żałować nie będę ;-):-p W tym kraju to się chyba nie da być na diecie, wszędzie bomby kaloryczne kuszą :-p

Dzień dobry!!! :-):-):-)
My byłyśmy wczoraj w figlo raju 3,5h. Mała szalała po całym lokalu a jest ze 100m
Była zachwycona :-) będę chodziła częściej zwłaszcza że muszę przejść tylko na drugą stronę ulicy...
Tylko trzeba było ostro uważać bo popołudniu były urodzinki jakiegoś dziecka i zgraja 6-cio latków biegała jak poparzona :baffled: masakra. W ogóle nie patrzą pod nogi :no: a najlepsza zabawa to się bić :szok::baffled:
Było suuuuper. Polecam wam :-) zaraz zgram foty to wrzucę... :tak:

dzien dobry

sylwia daj troche słonca;-)ale ci fajnie...kurde ..wakacje echhhh

paula masz racje, pawłowi tez sie podobało, ale trzeba byc ostroznym bo te starsze dzieciaki to jak szalency tam biegają...:szok:

kacha usciskaj Oliska od nas i badź cierpliwa. olis jest twoim skarbem a ty jego najcudowniejsza mamą

pablo znow mial kiepską noc. juz czasem brakuje mi siły, jestem tak zmeczona ze szok. za 2 tygodnie wraca maz..ale juz wiem ze tylko na 2 tygodnie a pozniej jedzie do gdyni na 6 tygodni na kurs..no ale bedzie na weekendy przyjezdzal do domu..no i swieta i sylwestra spedzimy razem...narazie musimy załatwic jakies zakwaterowanie na czas kursu bo robi go indywidualnie ale dzieki temu bedzie miał awans na statku na chiefa-1 oficer(teraz pracuje jako 2 oficer) no a pozniej moze za pare lat kurs kapitański no i juz wogole byłaby bajka hehehehe

no i wlasnie pytanie do pań z 3 miasta...moze macie kogos kto wynająłby pokój?wiecie to 6 tygodni wiec hotel albo pensjonat to byłaby kupa kasy wiec narazie szukamy innego wyjscia..
a własnie..macie juz plany na sylwestra? wybieracie się gdzies???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry