• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witka!!!
U nas ok. Dwie butle w nocy Jula opchnęła a teraz się bawi. Oooo idzie tu...

Wybywam niedługo na miasto rozwieszać z kumpelą ogłoszenia bo szuka mieszkania do wynajęcia. Mąż ją wyrzucił z dziećmi a u matki w domu jest ich 15osób i ciężko wytrzymać. Więc szuka mieszkania z bratem na współkę.:tak: współczuję jej.:-(

Co tam jeszcze... nie wiem co pisać... :sorry2:

Hej Hej:-):-):-)

Paula ja juz jutro jadę a tak właściwie dzisiaj w nocy bo o 3.40 wyruszamy:szok::szok:

U nas tez jest dużo tych placów zabaw:-) Niektóre to takie ogromniaaaaste, że hej. Byłam już kilka razy:-) Organizują tutaj też cos takiego jak Play Group:tak: to jest jakieś dwa razy w tygodniu robia takie spotkania na 3 godzinki. Jest tam opiekunka, która bawi się z dziecmi i płaci się za to chyba 2Ł :-)Jak Marcel podrośnie na tyle tam też będę z nim chodzic:-)

Grzechotka to gratulacje dla samodzielnego Kubusia:-) Ja mojego przenoszę do łóżeczka jak zaśnie ale on i tak budzi się po 15 minutach:wściekła/y: dopiero w naszym łózku przesypia do rana:sorry2:

wiecie co a moja mała tak se raczkowała raczkowała i pufy nie zauwazyła:-D:-D:-D:-Di oczko troche spuchniete:-(:-(:-(:-(:-( a teraz płacze bo do lapka chce wasze tez tak do kompa sie pchaja ?????normalnie szok
a wasze tez pokazuje swe charakterki???tz moja jak cos chce i nie wolno to krzyczy i zaczyna płakac a najgorsze ze do telewizora leci jak cma mamy strasznie niski stolik i telewizor i leci do niego a ja tłumacze ze nie wolno to ta sie spojrzy i zaczyna krzyczec to ja wstajac mówie zejc a ona zejdzie i w płacz :-(:-(:-(:-( tez tak macie????

Elcia u mnie to samo... Wymusza wszystko wrzaskiem i płaczem :-D a jak jej mówię nie wolno to albo kręci głową nie-nie albo robi mi paluszkiem nu-nu. Takie gluty a mądre że hoho...

A zapomniałam. My dziś idziemy pierwszy raz do figlo raju bo mam po drugiej stronie ulicy :-):-D

mi czasami rece opadaja:-(:-(:-(:-(:-(
ona wie ze nie wolno ale jak tatus przyjedzie to koszmar juz mu mówiłam otym
sztanek mały sie włancza na wszystko tatus pozwala i masz babo placek
a pózniej tatus taki dumny ze jak ktos przyjdzie i jest pełen podziwu ze ona rozumi ze nie wolno a na wszystko jej pozwala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
juz brak mi siły z nim o to walczyc :no::no::no::no::no:
jak jestesmy we 2 to i sie pobawi do 2 godz w łózeczku bez płaczu i zasnie sama chwile posteka ala zasnie a jak ma wolny wekend to:szok::szok::szok::szok: wogle włózeczku nie siedzi i zasypiac sama nie chce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a teraz płacze bo sie za spodnie ciaga nie wiem o co jej chodzi zdjac je chce czy co ???/

U nas to samo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, najlepsza zabawa komputerem, laptopem, telewizorem. Ciagnie go jak lep :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A jak mowie nie nie wolno to jeczy i krzyczy, a jak gadam prze komorke to mi ja wyrywa a jak mowie nie wolno i nie daje mu to krzyczy i placze.
Kurde a taki ma sluch ze szok. Wczoraj chcialam mu zrobic kilka fotek bo dawno nie wklejam ale za diabla nie moglam bo od razu leci do mnie i wyrywa mi aparat. A jak chcialam zrobic mu po cicho jak nie patrzyl to jak wlaczalam aparat i tylko uslyszam ze sie obiektyw otworzyl to juz lecial do mnie a jak chowalam za siebie to lazil w kolko mnie i beczal bo nie dawalam mu :-D:-D:-D

Grzechotka gratki dla Kubulaka

Monia dobrze ze apetyt wrocil, bedziesz spokojniejsza :tak::tak:

Viki a jaki wkoncu kupilas z ecoskory??

a moj maly ostatnio dluzej spi, dzis wstal o 7:30, chyba dlatego ze jest ciemno. Ciekawe jak w weekend bedzie wstawal :-D:-D:-D

reklama
Czesc dziewczynki :-)
Ale pogoda, brrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Leje i wiatrzysko okropne, chyba nigdzie dzis nie pojdziemy:wściekła/y:

Olivier jeszcze nie wymusza krzykiem, ale gdzie diabel nie moze tam wlazi, a jak mowie ze nie wolno, to tylko tak smiesznie rekami rzuca:-D i idzie do innego zakazanego obiektu, i tak w kolko.... ale krzykiem nie( jeszcze):sorry2:

Olis to jak zwykle budzil sie kilkakrotnie. No kurcze, kiedy on zacznie troche wiecej spac...? Ale masz fajnie grzechotka :tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry