• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
powiem Wam ze to samo powiedziałam wczoraj mezowi.....
no ale jeśli sie kocha koty to wszystko z ich udziałem jest swietne, nawet to , ze kot zachowuje się jak ninja:-)
no fajny kotek...nawet tek koleś co go naśladuje też fajny-chyba śmiesniejszy, jednakże nie zmienia to faktu, ze ja kocham psy....;-)

Paula mam prosbę::-)

pisałaś kiedyś o jakimś środku do mycia buzi maluszków....? podaj mi kochana nazwę tego specyfiku,proszę:)

Ostatnia edycja:
Hej Kochane:-)
Serdeczne zaległe życzonka dla Marcelita, Antosia i Madzi:-)
Ostatnio nie mam coś weny do pisania, więc nie zanudzam.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków. U nas Młody już właściwie zdrowy, za to na mnie nic nie działa, nos mam jak kartofel, ale cały czas się leje. Do d... z tym...
Miłego dzionka Dziewczynki :tak:

Dotka to jest oczyszczający płyn MUSTELLA do twarzy i pośladków. Rewelacja. Przemywam nim buzie po kąpieli wacikiem i rewelacja. Bo wiadomo jak na cerę wpływa woda z kranu... To kosztuje 30zł a starcza na pół roku prawie... :tak:

Co do filmików to kotek super ale ten wietnamczyk jak głupek.:-D:-D:-D Ja to jestem kociara. Kocham koty a D nienawidzi. :-( Mieliśmy kotka ale oddałam jak byłam w ciąży. Buuu...:-(A taka moja Psocia była fajna... Tylko łobuz i szatan. :tak::-)

a to boskie spojrzenie dla wszystkich a w szczególnosci do mego mezusia Marcelka :-p:-p:-p:-D:-D:-D

777655.jpg

Oliwciu Twój mężuś się baaaardzo wzruszył:tak: i posyła Ci gorące całuski, mua mua

Ja właśnie sobie z miasta wróciłam. Zbliżam się do domu, patrzę a tu drzwi uchylone i klucze w drzwiach:szok::szok::szok: zostawiłam je tam wychodząc:zawstydzona/y: więcej szczęścia niż rozumu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dobrze, że to od ogrodu a nie z przodu bo pewnie chata byłaby juz przeczesana:sorry2:

cześć

sorki laski że ostatni się tak mało pokazuję ale brak mi czasu no i trochę weny zaraz do pracy zmykam a od rana trzeba wszystko zrobić już całego dnia nie ma :baffled:

sto lat dla wszystkich byłych i dzisiejszych solenizantów solenizantek Jubilatów i jubilatek i dla reszty też buziaki

będę miała trochę więcej czasu bo moja mama na 2 tyg przyjeżdża więc będzie luźniej

buziaki miłego popołudnia:-D

reklama
Sylwia bo Ty chyba już myślami odpływasz do środy nie??? :-D:-D:-D
Ja mam tak że zawsze odruchowo zamykam drzwi na klucz ale wracam się dwa razy i sprawdzam czy zamknęłam :-D:-D:-D

A u nas trzeci ząbek :-) co tydzień w poniedziałek wychodzą kolejne :-D:-D

Grzechotka pustawo tu... wracaj jak najszybciej. Jak było w pracy?

Kasia życzę poprawy nastroju i weny na bb :-)

A Oliwka bossska!!! :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry