• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej dziewczynki!
Buziole dla solenizantow kochanych!
Znow po weekendzie, ble!
Bylismy wczoraj z Kaya na takim wewnetrznym placu zabaw (jak kiedys Viki z Pablem) I Kaya z pilek nie chciala wychodzic:-)
No i mamy plana tak czesciej w weekendy jezdzic w rozne miejsca, zeby obczaic gdzie fajniej, bo bysmy chcieli w takim miejscu urodzinki malej wyprawic (juz powoli trzeba zaczac cos planowac:tak::-)) Tylko aparatu zapomnielismy...ale nic straconego za tydzien lub 2 znow sie wybierzemy:-)
Ogolnie super bylo, ale najfajniej jak wyszlismy.....:szok:taka bloga CISZA!!!!!:-D:-D:-D - czego sie dla dziecka nie zrobi;-)

Osz.. ide kanape czyscic i odkurzac, bo Kaya wlasnie ciacho wsunela, takie maksymalnie kruszace sie i klejace po namoknieciu:baffled:

Brawo dla Wiktorka, za zabeczki!!!
A chorowitkow tulamy mocno, niech szybko przechodzi!

Kasia, a probowalas na katar SUDAFED? Ja zawsze w PL kupowalam i dla mnie super dzialalo, a w Kanadzie pod ta sama nazwa tez jest, wiec moze i u Was...
To w tabletkach jest i mi zawsze przynosilo ogromna ulge (bo nos fajnie odtykalo)

reklama
Pryzybela mi już się nie chce niczego testować. Żadne specyfiki na mnie nie działają, więc liczę, że w końcu samo przejdzie ;-)
Sylwia a Ty już w tą środę wyjeżdżasz czy za tydzień?? Ale Ci fajnie :tak::-)

Pryzybela ale fajnie z tym placem zabaw:tak:i urodzinki, świetny pomysł:tak:
tez muszę nad czymś takim pomysleć....przecież w kazdej galeri teraz są takie place zabaw...:-)

Madzia jak Wiktorek?

Paula to pieniedziałki macie zarezerwowane na nowe ząbki.....heheh.....gratulacje!:-)

Co robicie? Widzę Jutrzenkę, Grzechotkę....moze ktoś jeszcze się ukrywa???

hej

gratulacje dla nowych ząbków wszystkich:-D:-D:-D
Viki ja też na diecie ale marnie mi idzie @ mi się zbliża i jeść mi się chce :wściekła/y::baffled: ale słyszałam że po yasmin się chudnie więc hehehe liczę na to

paula w pracy ok w sobotniej grupie trafiła mi sie tylko jedna 40letnia płaczka półtorej godziny przeryczała że pani obok umie coś powiedzieć a ona nie a to jest grupa podstawowa czyli od początku wszystko a dziesiejsza to dzieciaki gimnazjum luceum ale grzeczne dzieci spoko tylko marnie u nich z tym angielskim będzie orka na ugorze:-D

Kuba spoko ja wam nie mówilam chyba że Kuba już od miesiąca w swoim pokoiku śpi sam i przesypia całe noce pięknie nawet czasem się ani razu nie przebudzi ylko już ranoo 6-7 wstaje :-D:-D:-D:-D

Hej, hej:)

U nas apetyt powrócił ... dzięki Bogu:happy2: Całe szczęście, że to wszystko przez zęby było ... chociaż tak mówicie o biegunkach ... u nas to samo, co tylko zje ... zaraz pełna pielucha ... rzadka, zielonkawa i mega-śmierdząca!!!! No i katar też jest!!!!
Epidemia jakaś chyba:baffled:

A w ogóle to nas dziś nieźle zmorzyło ... położyliśmy się popołudniu z Wiktorkiem na łóżku na krótką drzemkę i spaliśmy razem ... 2,5 godziny!!!!:szok: I dalej śpiąca jestem:baffled:
Więc spadam do wyrka ... buziaki:):):)

hej

Viki ja też na diecie ale marnie mi idzie @ mi się zbliża i jeść mi się chce :wściekła/y::baffled: ale słyszałam że po yasmin się chudnie więc hehehe liczę na to

taaaaaaa ciekawe ciekawe..ja biore juz 3 pake a kg nie spadają....

czołem dziewczeta:-)

zapomniałam wam powiedziec ze wczoraj sprzedałam na allegro moj komplet wypoczynkowy 3+2+1 i w niedziele pani przyjedzie go odebrac....ale sie ciesze..pozniej tydzien bede bez siedzonek w pokoju i dotrze do mnie narozniczek jupiiiiiiii:cool2:

grzechotka tak wogóle to ty sie nie tlumacz szkoła itp tylko pisaj tu do nas:wściekła/y:

paula no to zębolek z julki sie robi;-) Pablo ma trylko dwa na dole..ale gorne juz tuż tuż..(mam nadzieje)

czołem kluski z rosołem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
u nas nocka super :-D:-D:-D:-Djupiiiiiii mała spała troszeczke sie wierciła ale spoko do łózka wziełam ja o 6:szok::szok::szok::szok:a tak 2 i koniec spania
zobaczymy czy kupki beda ok oby bo sie troszke martwie :-(:-(:-(:-(:-(
u na juz 2 dien przymrozki o matko zaczyna sie :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:słoneczko widac moze na spacer da rade isc bo wczoraj cały dzien lało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
miłego kochane !!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry