Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
WITAM!!!
Łał u nas też dużo śniegu,mały się już wyszalał i poszedł spać
KASIA OLIŚ superowy na tym plakacie
AGA dobrze że dojechałaś a z tą @to masz coś nie tak
PAULA do solarium dobry pomysł
BASKA wózek dla lalek
MIŁEGO DNIA!!!
Właśnie zrobiłam sobie kawkę, mały śpi, więc stwierdziłam, że do Was zajrzę ...
Kacha ale Ty wylewna jesteś A z Olisia to prawdziwy model!!! Plakat po prostu cudny:-) Baśka widzę, że i Ty z niecierpliwością na wiosnę czekasz ... a tu jakoś jej nie widać. U nas sypie cały dzień, po pracy auto odśnieżałam chyba z 15 minut Nie cierpię zimy Kasiamaj u nas jest tak samo jak bierzemy Wiktora do łóżka ... Ł do ściany przyklejony, ja wiszę na krawędzi ... a Księciunio w poprzek krzyżem rozwalony Paula wiem, wiem, że młodych masz rodziców. I właśnie super, że tak młodo dziadkami zostali ... na pewno mają więcej sił i energii no i super, że to wykorzystują Jutrzenka ale Cię wzięło z tymi puzzlami:-) Grzechotka Ty to masz z tym chłopem!!! Normalnie ja nie rozumiem, skąd im takie głupoty do głowy przychodzą!!! Jakby nie z tego świata byli
No ale tak ... my to przecież leżymy do góry d.... a oni biedaki zasuwają Kal.aga ja też jestem zodiakalny lew i wiem, że mam trudny charakter, ale nie powiem, żebym tak skąpiła, bo fakt faktem, że w przeciwieństwie do mojego męża to ja jestem tą oszczędzającą ... ale nierzadko zdarza mi się trochę poszaleć:-). I wtedy to on mnie kontroluje
Kurde ... właśnie przylazł listonosz i dzwonił domofonem jak opętany ...myślałam, że Wiktor na równe nogi podskoczy, a on ... śpi
monia- nie wiem jak to jest z kobietami lwami, ale wiem że z facetami lwami trudno się żyje, mój mąż skąpy tez nie jest ale oszczędny owszem i to bardzo ale widzę też w innych sprawach duże podobieństwo mojego M. do R. grzechotki - niestety - i tak sobie pomyślałam że to musi być lew basia- ja też chcę WIOSNY
Kal.aga też nie wiem jak to jest z kobietami-lwami, ale wiem jedno ... baba-lew z babą-lew w życiu się nie dogada!!! A wiem to stąd, że i moja "cudowna" teściowa to lwica. Hmmm ... choć z drugiej strony to teściowa, a z nimi to i tak ciężko się dogadać ... nie ważne spod jakiego znaku są
No ale chyba mnie nie podejrzewacie, że ja taka wredna suka jestem??? ... mówię Wam ... fajna lwica ze mnie;-)
Edit:
A powiem Wam niezły numer ... właśnie przyszły buty, które mój Ł zamówił na allegro. Nie dość, że czekał na nie 2 tygodnie i miały być z firmowymi skarpetkami gratis ... to przyszły inne (trochę), bez skarpetek no i widać, że podróby!!! Ale spodziewałam się tego, bo cena była zbyt niska jak na oryginalne Pumy ... ale cóż ... uparł się to ma!!!
A ten sprzedający w dniu dzisiejszym dostał 5 negatywnych komentarzy i już ma zablokowane konto na allegro! Oszust jeden!!!
Moja mama też bliźniak.;-) No i może faktycznie czasami jest różna. Ale do tego nie trzeba być bliźniakiem.
Co do butów to podziwiam ludzi którzy robią takie zakupy na allegro
Nigdy w życiu nie kupiła bym tak butów Ja to muszę zmierzyć, podreptać i wtedy kupić... No i właśnie te oszustwa... przykra sprawa...