Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny pomóżcie!!!
Wczoraj bardzo, ale to bardzo delikatnie zaczełam plamić. Dziś rano znowu ale juz nie delikatnie, tak jakby @ się zaczynała.![]()
![]()
![]()
Nie wiem czy to normalne. W pierwszej ciązy nie plamiłam.
Juz miałam jechac do szpitala,ale u nas jest taka polityka szpitalna,że żaden lekarz nie przyjdzie cię zbadać, tylko odrazu biorą cię na oddział. Jak w poprzedniej ciązy zemdlałam, to mnie wzieli na trzy dni, a badań w tym czasie zrobili tyle co mój gin na jednej wizycie.
Nie wiem, może takie plamienia w 6 tygodniu to norma...
Jak myślę o tych wszystkich lekach jakie brałam nie wiedząc o ciązy i teraz jeszcze to plamianie, to jestem przerażona...:-( :-(
Co prawda udzielam sie na forum mamuś grudniowych 2006 ponieważ termin porodu miałam na 30 grudnia lecz Bozia chciała inaczej i Alan(bo tak ma na imię mój synek)przyszedł na świat w 2007 roku:-).Przez przypadek weszłam na wasze forum i tak sobie czytam i wspominam jak to było gdy ja byłam w ciąży,rodziłam nie całe 4 miesiące temu a tak bardzo mi brakuje brzuszka,to coś pięknego dziewczyny że posiadamy taki cud,że w naszym brzuszku żyje mała istotka.Ja poród miałam bardzo ciężki męczyłam się od 6.15 rano do 22.25 wieczorem to jest ponad 16 godzin,byłam tak zmęczona,spocona jednym słowem wyczerpana ale gdy pojawił sie Alanek na świecie szybko zapomniałam o bólu:-)
Strasznie meczy mnie pecherz. To ciagle uczucie nacisku i fakt ze jestem w pracy naprawde mnie dobija. Nie moge zamknac sie w lazience i spedzic tam calego dnia,musze siedziec i sprawiac dobre wrazenie. I ciagle mnie mdli. O czyms pomysle,za mocne perfumy szefa i juz mi nie dobrze.
Ataata i co robisz ta liste? Z checia sie na niej pojawie.
Mam starasznie mulący net, bo przez orange więc to wszystko trwa, ale do wieczora raczej będzie ;-)