• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ja początkowo też chciałam jeden za drugim ale neistety w tego typu wózkach jest bardzo mały wybór i żaden nie spełniał moich oczekiwan:-( Żeby noworodek miał wystarczająco duzo miejsca i do tego żeby siedzenie starszego się składało na płasko to musiałby byc baaaaardzo długi:baffled:
No i padło na ten głównie ze względu na gondolę:tak:

Sylwia -no masz rację-może te jeden za drugim są praktyczniejsze jeśli chodzi o miejsce np.a te obok siebie są wygodniejsze ale za to kosztem miejsca.-co?-czy nie jest taki szeroki?
EDIT-Stefcia-daj podpowiedz-bo kurcze jakoś nie mogę... Jutrzenka ma tyle tam tych czarno białych fotek :)))))

Jutrzenka próbuj dalej;-) Oooo już Ci się udało:-D

Kasiamaj ten akurat jest 78cm szeroki więc nie jest tak źle, mieści się we większosc drzwi:tak:

Stefanka Weroniczka pokazywała nam się dzisiaj rano:tak: potem poszła na spacerek:-)

Poszukam wam linka do nowego, zdjęcia będą ciekawsze:-)
EDIT: proncie bardzo http://www.firstwheels.nl/en/city_twin/

Ostatnia edycja:
Jutrzenko-pewnie tak....:-D:-D:-D
201.jpg
kurcze nie ma u Ciebie takiej laski w znajomych (kurcze nie przyjrzałam się ) czy to między nogami to to co myslę-???:-D:-D-czy to krzaki?? bo zamiast laski wyjdzie mi lasek???więc jak ja ją znajdę????:confused::confused::confused::crazy::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry