• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja przy poniedzialku witam sie pierwsza

my juz na wlasnym mieszkanku od soboty wiec w koncu mam czas na internet, przez ta przeprowadzke i te upaly na dworze to nie mialam czasu do kompa siadac, cale dopoludnia z Zakim na dworze spedzalam a popoludnia na sprzataniu w wieczorami padalam na pysk ze zmeczenia, a i tak jeszcze sajgon w domu mamy, ale wazne ze juz tu mieszkamy to codziennie sobie cos tam porobie i w koncu bedzie to wygladalo jak dom :) jak juz doprowadze do pozadku to wstawie jakies fotki, a i tak najbardziej podoba mi sie widok z kuchni na piekne gory osnierzone :)

mam pytanie u nas w LIDLU jest dzis promocja takich dwoch namiotow polaczonych tunelem kolorowych do zabawy dla dzieci czy ktoras z was to widziala i czy moze wiecie czy warto to kupowac ???

pozdrawiamy i milego dnia i tygodnia zyczymy

:tak:dzień dobry!!!
od razu muszę napisać-ciągle mnie z inter.coś wywala-:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-nie mamy połączenia z serwerem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-więc raz mi się uda raz nie żeby coś wysłać-wczoraj też mnie rozłączyło!!!-bbbbuuuuuuu!!-i dlatego nie byłam na nocce:tak:

Stefanka-a za co????-kurcze już wiem.....-wybacz!!!
ChomikImage.aspx
:tak::-);-)
Ewedja-gratuluję mieszkania :tak::tak:

a co u reszty kobitek słychać???
u nas noc minęła spokojnie-Kuba budził się 2 razy -więc normalnie.0

Ostatnia edycja:
Witka Kobietki :-)

Młoda jęczy bo chce merdać paluchami po monitorku :baffled::sorry2:

Sylwia wózio super :-):-):-)

Kacha kurde niewesoło...

Ewedja witaj i wróć do nas w końcu ;-):-)

Stefanka hej :-)

Asia a Ty nic nie piszesz jak było?:zawstydzona/y:

Kasiamaj u nas też dwie pobudki na mlesio ;-)

Ataata hop, hop!!! Co u was?

Co tam komu jeszcze napisać? :-);-)

Ostatnia edycja:
Dzień Doberek:-):-):-)

Ja dzisiaj jadę walczyc z urzędasami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dostaliśmy wezwanie do sądu bo niby nie zapłaciliśmy za Council Tax (podatek za dom) a ja płaciłam sumiennie co miesiąc, kurdeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tyle, że przez interenet, ale spoko, wydrukowałam maile z potwierdzeniem i mogą mi skoczyc:-D
Szkoda tylko czasu na załatwianie, no ale trudno jak mus to mus:baffled:

reklama
cześć:-)
poczytałam was od deski do deski, ale przepraszam bardzo bo nie mogę odpisać no bo narazie bo zawalona jestem papierami i mi ciągle donoszą no i muszę się wsiąść za pracę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
miłego poniedziałku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry