reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a i paula moim zdaniem z tych bodziakow wzor nr 4 ma lepsza bawelne hhee naprawdee te wykonczone taka mini falbanka sa delikatniejsze niz te np w pieski.

reklama
Hej Dziewczynki, ja się tylko zamelduję, że żyjemy i nic nam nie jest:-) Sytuacja jakby powoli zaczyna się normować, dzisiaj nawet wyszłam pierwszy raz od soboty na dwór i jakoś obyło się bez zaczepek. Ciekawe jak dzisiaj po meczu będzie, bo dzisiaj Irole ze Słowenią grają, na szczęście jak na razie wygrywają (chociaż dla Polski to kijowo) i może obędzie się bez ekscesów. Od tych helikopterów nad głową już mi we łbie buczy i jak na złość Oliś nie chce współpracować, jest taki niegrzeczny, że to w pale się nie mieści :wściekła/y:
Powiem Wam, że widok na ulicach porażający, ja mieszkam akurat przy tym osławionym Donegallu i okropnie to wygląda jak tak się potłuczone szkła wszędzie walają, a domy stoją opuszczone, ludzie jak zwiewali w popłochu tak się teraz boją wrócić.
W poniedziałek chodziła po domach policja z przedstawicielami polskiego stowarzyszenia i mamy ogromne szczęście jeśli chodzi o sąsiadów, powiedzieli, że krzywdy nam nie dadzą zrobić :-) Atmosfera na ulicach jeszcze przytłaczająca, ale jak dziś po meczu będzie spokój to powinno być już lepiej :tak:
Swoją drogą nieźle pojechaliśmy z San Marino :-):-p

kacha a ja już myślałam, że się przeprowadzacie ;-) a olisiowi si nie dziw! ty chodzisz rozdrażniona od tego hałasu a on jest jeszcze malutki :-( kupta se stopery w uszy :-)

Stefcia już miałam z tą ala falbanką. Super jakość i to wykończenie ładnie wygląda... :tak: Chyba kupię i żółte i różowe ;-)

Jeju ta kawka musi być taka smaczna... hmmm.... :sorry::-D Stefa lecę!!!! :-D

Joanna są nawet te co my wklejamy dla chłopców... ;-) te niebieskie np. :tak:
Poszukaj a znajdziesz ;-):-)

Kacha dzięki że się odezwałaś... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry