reklama
joanna30055
mama Ksawka 07
fajne macie te bodziaki na chłopca nie ma specjalnego wyboru a może ja nie trfiłam

joasia te z myszką są też niebieskie 
Body zestaw 3szt -Disney -Myszka Miki -18-24 NIEB. (596482690) - Aukcje internetowe Allegro

Body zestaw 3szt -Disney -Myszka Miki -18-24 NIEB. (596482690) - Aukcje internetowe Allegro
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hej Dziewczynki, ja się tylko zamelduję, że żyjemy i nic nam nie jest:-) Sytuacja jakby powoli zaczyna się normować, dzisiaj nawet wyszłam pierwszy raz od soboty na dwór i jakoś obyło się bez zaczepek. Ciekawe jak dzisiaj po meczu będzie, bo dzisiaj Irole ze Słowenią grają, na szczęście jak na razie wygrywają (chociaż dla Polski to kijowo) i może obędzie się bez ekscesów. Od tych helikopterów nad głową już mi we łbie buczy i jak na złość Oliś nie chce współpracować, jest taki niegrzeczny, że to w pale się nie mieści 
Powiem Wam, że widok na ulicach porażający, ja mieszkam akurat przy tym osławionym Donegallu i okropnie to wygląda jak tak się potłuczone szkła wszędzie walają, a domy stoją opuszczone, ludzie jak zwiewali w popłochu tak się teraz boją wrócić.
W poniedziałek chodziła po domach policja z przedstawicielami polskiego stowarzyszenia i mamy ogromne szczęście jeśli chodzi o sąsiadów, powiedzieli, że krzywdy nam nie dadzą zrobić :-) Atmosfera na ulicach jeszcze przytłaczająca, ale jak dziś po meczu będzie spokój to powinno być już lepiej
Swoją drogą nieźle pojechaliśmy z San Marino :-)

Powiem Wam, że widok na ulicach porażający, ja mieszkam akurat przy tym osławionym Donegallu i okropnie to wygląda jak tak się potłuczone szkła wszędzie walają, a domy stoją opuszczone, ludzie jak zwiewali w popłochu tak się teraz boją wrócić.
W poniedziałek chodziła po domach policja z przedstawicielami polskiego stowarzyszenia i mamy ogromne szczęście jeśli chodzi o sąsiadów, powiedzieli, że krzywdy nam nie dadzą zrobić :-) Atmosfera na ulicach jeszcze przytłaczająca, ale jak dziś po meczu będzie spokój to powinno być już lepiej

Swoją drogą nieźle pojechaliśmy z San Marino :-)

Paula21
Grudzień '07
Stefcia już miałam z tą ala falbanką. Super jakość i to wykończenie ładnie wygląda...
Chyba kupię i żółte i różowe ;-)
Jeju ta kawka musi być taka smaczna... hmmm....
Stefa lecę!!!! 
Joanna są nawet te co my wklejamy dla chłopców... ;-) te niebieskie np.
Poszukaj a znajdziesz ;-):-)
Kacha dzięki że się odezwałaś... ;-)

Jeju ta kawka musi być taka smaczna... hmmm....

Joanna są nawet te co my wklejamy dla chłopców... ;-) te niebieskie np.

Poszukaj a znajdziesz ;-):-)
Kacha dzięki że się odezwałaś... ;-)
Ostatnia edycja:
joanna30055
mama Ksawka 07
kata dzięki
kacha trzymajcie się cieplutko....
paula ale bum bum nie znalazłam kiedyś kupiłam 2 pary i nigdzie nie mogę znaleść....

kacha trzymajcie się cieplutko....
paula ale bum bum nie znalazłam kiedyś kupiłam 2 pary i nigdzie nie mogę znaleść....
reklama
asia te są fajne:
BODY Early Days 7 szt 18-23 m-cy NOWOŚĆ (596499108) - Aukcje internetowe Allegro
rzecz gustu ;-)
a nie lubi zwierzątek?
kurcze moja dzisiaj kupacza nie walnęła - jutro pewnie będę łapać
BODY Early Days 7 szt 18-23 m-cy NOWOŚĆ (596499108) - Aukcje internetowe Allegro
rzecz gustu ;-)
a nie lubi zwierzątek?
kurcze moja dzisiaj kupacza nie walnęła - jutro pewnie będę łapać