reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
aga mnie często też korzonki bolą a to wszystko przez to, że noszę się z gołymi plecami i mi podwiewa albo mi się pidżama zsunie a śpię nieprzykryta :-(

jutro idę pod nożyce ;-) jak coś nie wyjdzie po mojemu jadę do ciebie paula na poprawkę :-)
poszłyście spać? :-(

Ostatnia edycja:
no dobraa to zart byl ale nikt sie nie nabral !!! dlaczego ??
primark to sklep w ktorym sa early rzeczy :)
i o co tam jeszcze kasia pytalas bo zapomnialam ??

stefcia nikt się nie nabrał bo to do ciebie nie podobne :-p:-)
pisałam ci jeszcze o tych bodziakach z tesco, że są dobre jakościowo :tak: luknęłam na allegro i te z myszką minnie są śliczne! chyba się przerzucę :-p wszędzie teraz hello kitty na topie :baffled: a ja nie lubię manga :-(

nie cierpie hello kitty !! a tesco o wiele lepsza jakosc. zaraz ci poszukam czy na allegro sa takie jak mam. ok ?? poczkaj

reklama
Do góry