reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ja właśnie przygotowałam żarło na dzisiaj bo gości na grilla będziemy mieli:tak::-)

Stefanka dobrze, że wy dojechaliście cali i zdrowi:tak:

Agata no te kiedy ten wielki dzień??:-) O już doczytałam, fajnie:-)

O kurcze biedny Oliński:szok::-(

Biedny Oliś trzyma kciuki aby szybko wyzdrowiał i żeby to nie było coś poważnego

A tak poza tym witam wieczorną porą

Agatko gratulacje z całego serca

Dotaz nie złe normalnie nokia mi się przypomina

Stefcia i Sylwi fajnie że na żywca się zobaczyłyście

Dzięki Stefcia za przekazanie tej okropnej wiadomości. Niestety potwierdziło się to czego tak się bałam :-( Oliś nie dość, że ma zapalenie płuc to jeszcze ma świńską grypę. Lekarze pocieszają mnie jak mogą, mówią, żeby się nie martwić, ale ja odchodzę od zmysłów:-( Teraz na noc wygnali mnie do domu, rano mam do Olisia wrócić i mają mnie sprawdzić, chociaż właściwie żadnych złudzeń mi nie pozostawili.
Boję się jak ch... o Olisia i o Jessicę, jak mi dowalą antybiotyk na świńską to nie wiem czego mogę się spodziewać po porodzie. Komu ja coś tak złego zrobiłam, że los się tak na mnie odgrywa:-( Jeszcze dodatkowo Tomek ma zapalenie płuc, jemu nie robili badań na świńską, ale też pewnie ma, też mu mają zrobić.
Oczywiście o przyjeździe do Polski mogę na razie zapomnieć. Trzymajcie mocno kciuki i módlcie się z całych sił za nas. Z góry wielkie dzięki, nie wiem kiedy się tu znowu pojawię, mam nadzieję, że szybko i, że będę miała do przekazania same dobre wieści.

reklama
Hej!

Kasia trzymam mocno kciuki i życzę dużo zdrowka! :-(Oby to cholerstwo szybko odpusciło... Pozdrawiam i trzymajcie się!

Sylwia, Stefcia fajnie że udało wam się spotkac :-)

Ataata witaj i zaraz się tłumacz czemu Ci tak ciężko do nas wrócic? Już jaki czas temu pisała że wracasz bo i tak w domku siedzisz i nie wróciłas :sorry2::dry:

Dota widziałam to w TV ;-) fajne...

Jutrzenka a wstaw kubusia do miski z ciepłą wodą. Ja tak włanie łapałam ostatnio Julkowe siuski... ;-):tak: u nas woreczków nie pozwalają używac :baffled:

A i u nas od wczoraj temperaturka... ponad 38... w nocy też mocno ciepła była... :dry: trójki nam idą i wyj nie mogą już je pod dziąsłem widac... :dry:

[video=youtube;xd12hR68sWM]http://www.youtube.com/watch?v=xd12hR68sWM[/video] katujemy na okrągło tego hiciora!!! :baffled::cool2:

No i zaczęlismy wczoraj remoncik... Ściany pogipsowane gdzie trzeba, wszystko oklejone, woda szklana na scianach, od poniedziałku D po pracy będzie malował, potem wysprzątam, a w sobotę wożenie gratów... ;-) ale się cieszę :-)

Miłego dnia dla wszystkich...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry