reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

JA też się witam.

Wczaraj cały wieczór prasowałam nasze kreacje na wesele ( w sumie 10 kreacji bo dla każdego po dwie:sorry2::sorry2::sorry2: ). Jeszcze a może aż przygotowanie mnie ( paznokcie, nogi maseczka itp. ). Mam nadzieję że dzici dadzą mi doprowadzić się do ładu.

Zmykam dziewczynki. Miłego dnia życzę.

reklama
dziń dobry

alex ja też nie ścinałam jeszcze włosów kubie ma tez ma piora i wyglada jak kura dosłownie hehhee ale tak sie zastanawiam ze może jak go ciachne maszynką to mu sie wzmocnia i lepiej zaczna rosnąć

a ja dzis ide na zebrtanie do żłobka bryyyy juz za kilka dni kuba do żłobka idzie nie wiem jak to bedzie wciąż nie mówi że siku mu sie chce i nie zapowiada sie na to wręcz nastapił regres w nauce poza tym martwie sie jak on sobie tam da rade jak mu sie pic bedzie chciało albo jeśc tam sa inne godziny jedzenia niz w domu troche go przestawiłam ale przecdież nie mogłam mu całkiem wszystkiego od razu wywrócić do góry nogami i ogólnie jak to bedzie pewnie będzie płakał bidulek taki stres dla niego streaszny echhh normalnie serce mi płacze ale nie ma rady jak pójdę do pracy to co ja z nim zrobie wtedy

eee poza tym cos mamy pecha ostatnio jeszcze samochód sie rozwalił i już nie chce mi sie mysleć o nastepnych miesiącach jak pracy nie dostanę

ale ja tu smuty od rana walę nie ważne

miłego dnia dla wszystkich

i ja sie witam

u nas slonecznie ale chlodno

kuba dzis sie budzil w nocy, raz z wielkim placzem i w koncu spal z nami bidulek.Chyba mial temperature bo jakis cieply mi sie wydawal.

ja zaraz musze jechac na kontrole, rany jak ja tego nie znosze :angry::angry:

Grzechotka znam ten bol, tez mialam klopoty z samochodem i 800 zl mnie to kosztowalo :-(:-(:-(. A jeszcze po koloji nie wyklepany i nie polakierowany
achh szkoda gadac

a my dzis idziemy z R do jego kolegi na obiadek po pracy, podobno robi rewelacyjne spaghetii wlasnej roboty od poczatku do konca i nas zaprosil :tak::tak:. Uwilbiam spaghetti :tak:

milego dnia, potem sie moze odezwe jak wroce z tego Sulejówka

Dzień dobry!
Stefanka może te meteoryty symbolizowały Wasze spotkanie dzisiejsze :-D

Viki hello

Elcia to przesli mi tego lata na sobotę, prosze ;-)

Weroniczka powodzenia

Grzechotka Kubus szybciej sie zaklimatyzuje niz Ty zdążysz się przyzwyczaić do mysli że on do żlobka chodzi :tak::tak: będzie dobrze

Jutrzenka co za kontrola? :sorry2:

milego dnia Wszystkim!

Witam po przerwie

Nie było mnie bo od dwóch tyg. wszyscy chorzy normalnie masakra jakaś o tej porze roku być chorym

Kacha jak przeczytałam że miałaś kontakt z chorym na świńską to aż mi gęsia skórka się pojawiła mam nadzieje że wszystko będzie dobrze no i cieszę się że wyniki są takie dobre

Grzechotko najgorsze są pierwsze dni ale musisz być silna bo może być tak że Kuba będzie tęsknić za tobą ale szybko się przyzwyczaj bo będzie miał tam inne dzieci ;-)

Weroniczko abyś się wybawiła na weselu za wszystkie czasy

Viki widzę że wakacje nad morzem się udały

no i tyle na dziś bo dzieciaki mi dokuczają no i już nie długo idą do przedszkola i zerówki wiec latam i kupuję ostatnie rzeczy

Hej!!!

Wczoraj odebrałam klucze więc od dziś zaczynamy działać. Sporo pracy nas czeka bo kamienica nie ocieplana i wilgoć jest w kuchni za meblami :-( trzeba będzie szorować... :baffled: Potem szkło wodne na ściane i mam nadzieję że nie wyjdzie jakiś czas...

Więc pewnie mnie nie będzie jakiś czas...

Kacha gratulacje pozytywnych wyników :-) cieszę się :-)

Anetka oby choróbska nie prędko wróciły...

Grzechotka współczuję... domyślam się że ciężko Ci będzie ale Kubuś za pewne łatwiej to zniesie od Ciebie ;-) Ja sobie nie wyobrażam na chwilę obecną zostawić małą. Ale za rok mnie to czeka. Do pracy trzeba w końcu wrócić... :tak: Czasem sobie myślę że już bym poszła ale jak mała dokazuje ale i tak nie pójdę bo nie miałabym jej z kim zostawić... ;-):-)

Stefcia, Sylwia udanego zlotu ;-):-):tak:

Jutrzenka u nas na auto poszło dwa razy tyle... :szok: koszmar jakiś... :wściekła/y:

Weronika oby dzieciaczki dały Ci dziś chwilkę dla siebie ;-)

Viki czekamy ;-)

Elcia good moring ;-)

Aga zdrówka oby nic Cię nie wzięło

Miłego dnia dla wszystkich :-):-):-)

Magda to kontrola prawidlowosci dokonanego przeze mnie zajecia wynagrodzenia za prace,

i sie wkurzylam, czekalismy na faceta 50 min a on przyjechal i powiedzial ze w firmie nic nie ma tylko w biurze w warszawie :wściekła/y:. I wrocilysmy z niczym, teraz on do nas ma przyjechac. zmarnowane 2 h:wściekła/y:

Paula to powodzenia zycze :tak::tak:

Anetka wspolczuje, zdrowka dla maluchow

Weroniczka sama szylac kreacje?? pochwal sie po weselu co wyczarowalas :tak:

a kiedy Dotka wraca?? co dlugo jej nie ma

Hej!

A o mnie to już nikt nie pamięta :-(:-(:-( Z małymi wyjątkami, oczywiście...
Elcia, good, good.. Coś ty się tak na angilszczyznę przerzuciła, hmmm?:-D:-D
Stefa, Sylwia, udanego spotkanka. Mam nadzieję, że podróż minie Ci - Stefanio- idealnie, bez zakłóceń i w ogóle...
Weroniczka, no to szampańskiej zabawy na weselu:tak::tak::tak:
Paula, szybkiej przeprowadzki...
Grzechotka, Kuba na pewno szybko się zaaklimatyzuje. Najgorsze w żłobku to chyba tylko choroby są.
Viki, pozdrawiam Ciebie:tak::tak::tak:
Aga, zapodaj coś na gardło, żeby się w jakąś infekcję nie zdążył ten ból przerodzić.
Anetka, o chorobach w porze letniej też coś wiem.

I generalnie nie wiem co pisać. Jutro idziemy z Filipkiem na kontrolę. Mały czuje się już znacznie lepiej. Zapytem o ten rybu coś tam:tak::tak: Może faktycznie trzeba mu jakąś szczepionkę uodparniającą zapodać. Dla niewymienionych moc uścisków.

Goracoooooooo
normalnie sie topie:))
MadziU prosze

dla całej reszty moich hmmmmm jak by tu was dzisiaj nazwac ????:confused::confused:oo wy moje nimfy buziaczki dla was:))):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• sole009.gif
    sole009.gif
    3,6 KB · Wyświetleń: 53
  • sole002.gif
    sole002.gif
    2,4 KB · Wyświetleń: 55
reklama
No i pojechała sobie Stefanka:-(:-(:-(:-(:-(
Długo to sobie pogadac nie mogłyśmy bo się spieszyli ale zawsze to coś:tak: Przynajmniej mogłyśmy poznac się osobiście z czego bardzo sie cieszę:tak:
Gaja to śliczna i bardzo grzeczna dziewczynka. A tancerka z niej pierwsza klasa:-D
Marcel musiał dac popis jak to on świetnie potrafi się awanturowac:baffled: Przynajmniej na koniec dał Gaji buziaczka:-D Olivia gości olała i przespała całą wizytę, nawet się nie przywitała:-D
Szkoda, że wszystkie mieszkamy tak daleko od siebie bo chętnie spotykałabym się z wami częściej:tak:

Asiacur kurcze współczuję wam tych wiecznych |Filipowych chorób:baffled: Oby ta szczepionka coś dała:sorry2:

Elcia
jesteś już roztopiona?? Nimfo:-D

Paula ciężka praca was czeka ale za to później jaka frajda:tak:

Jutrzenka i jak spaghetti?? Dobre??:confused:

Anetka u was też wiecznie te choróbska:baffled: współczuję:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry