reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
wez nie pitol, Stefcie juz widzialysmy a Ciebie ogolona na glace jeszze nie :-D:-D

chyba wymiekam i ide spac, bo tylko ja w obecnym towarzystwie musze rano wstac :dry::dry:

bye moje kochaniutkie

slodkich snow i milego przytulaskowania zycze

paaaa

jutrzenka no to juz lepiej :)
sylwia jak to ?? mialas miec piekne loki ?? jak ja cie teraz poznam ??
ponad 4 godziny !! i to busem czy jak to sie nazywa ?? wypozyczylismy na te okolicznosc.

BRY WIECZÓR

JESZCZE TROSZKE I UPORAM SIE JUZ Z WSZYSTKIM I WROCE DO WAS NA DŁUZEJ:-) NARAZIE JESZCZE PRASOWANIE MNIE MECZY DO TEGO ZACZELA SIE SZKOLA TZN CODZIENNE PRÓBY BO DAMIAN BEDZIE BRAL UDZIAL W AKADEMII NA ROZPOCZECIE ROKU, POZA TYM OSTATNIE SZKOLNE ZAKUPY ITP....

no i wiecie....obciełam wczoraj Pawła maszynką....kurde wygląda jak bandzior:-) jutro wrzuce fotki, ale wiecie wczoraj przespał pierwszy raz calą noc obudzil sie o 6 wypil mleko i pociagnał jeszcze do 8:szok:

oby tak juz zostało...

pozdrawiam was ciepło i za kilka dni bede juz z wami baby:-p

Witam wieczorowa pora.... mam nadzieje, ze ktos jeszcze jest....:-)

Kacha- no to swietne wiadomosci o Jessice....:tak::tak::-)
Stefanka- deszcz meteorow powiadasz....:-D:-D:-D

A wiecie, ze ja Oliwierowi w ogole jeszcze wloskow nie scinalam... ani nie podcinalam.....:dry: Z reszta on ma takie piorka, ze nic by nie zostalo na tej glowie....:baffled:

good moring pobutka hihihihihihihihih
miłego dnia dziachy
a wiecie ze u nas wczoraj było prawdziwe lato:))było tak goraco ze masakra o godz 18 mała sie jeszcze kąpała w basenie hihihiha ja sie opalałam :)) dzis niby tez ma tak byc ale cosik niebo takie dziwne a no i wekend ma byc tez goracy (ale chyba meterolodzy niewiedza ze T ma wolna sobote hihihihi)
miłego piątkowania

reklama
hej:-)
witam i ja
gardło mnie boli:baffled:
elcia- u mnie też piękne lato było wczoraj:tak::tak: a dziś jakos się zachmurzyło:sorry2:
alex- ja też Łukaszowi włosów jeszcze nie obcinałam chociaż ma gęste, ale takie fajne loczki mu się robią:tak::tak::tak:

miłego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry