reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Dziewczynki :biggrin2:
Na razie tylko się przywitam, bo mi strasznie komp zamula, a jak się odmuli to nadrobię wszystko. Już dzisiaj troszkę lepiej się czuje (tfu, tfu, żeby nie zapeszyć).
Zadzwonili do mnie z wynikami testu potrójnego i ryzyko urodzenia kolejnego dziecka z ZD jest poniżej średniej w populacji i wynosi 1:4070 :-D Ryzyko urodzenia dziecka z pozostałymi zespołami jest jeszcze mniejsze, 1 do ponad 100000 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
:-D dobre stefcia :-D
u mnie metoda, którą opisałaś działa tylko w kościele :sorry2: choć nie zawsze bo na ołtarz włazi czasami i musimy ją ściągać :baffled:
jutrzenka zazdroszczę! nad morzem to na zmianę musieliśmy jeść bo młoda 5 minut nie wysiedzi. ona MUSI łazić i biegać :angry:
kacha strasznie się cieszę!!! :-D

kupiliśmy rowerek dla mnie (będzie na 3 rocznicę ślubu ;-)) i zamówiłam okularki (będą za tydzień) a t. mówi do mnie teraz: DROGA żono! :-D:-D:-D

a ja na romantyczny wieczór zapodam to:
Fototematy - Onet.pl Portal wiedzy

:-)

uuu kogo moje piekne niebieskie oczeta widza ?? jutrzenka ?? pieknosc poranka ??
ale dzis mialam sennn mowie wamm...J okolo 9 zabral Gagatka do salonu i ja sie pol godzinki jeszcze kimnelam i mialam taki senn ze J sie nie mogl nadziwic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry