reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hejo

u mie byla siostra, pogadalysmy 2 h,

kuba spal do 9:30 i i teraz wlasnie zasnal :tak::tak:.

Dotka juz lepiej ale nadal go czuje, we wtorek ide go wyrwac, to 8 od razu mi rosla zepsuta :crazy::crazy:, a ze ulamala mi sie to juz nie ma co ratowac. Ale jeszcze mam 3 inne te od madrosci :-D:-D

Aga to mowisz ze masz przerwe na lunch i na kompie siedzisz. U nas sniadanie jadamy w pokojach sniadaniowych wiec przerwa sniadaniowa to przerwa od pracy i kompa a czas na pogaduchy i smiechy :tak:. Chodzimy w 6 z jednego dzialu sama "mlodziez" to jest wesolo :-):-)

Grzechotka no rzeczywsicie glupota. Trzymamy kciuki za Kubulka :tak:

co robicie, ja dusze żeberka na obiad i pasteryzuje soczek i pigwowca na zime. Pyyycha.

po obiadku jade z sisotra do carrefura bo sie woda minenarlna nam skonczyla i Danio dla kubyi inne glupotki kupie i znow niezly rachunek wyjdzie :confused::confused:. Ja to mam dar do wydawania pieniedzy, gdybym tylko miala ich wiecej :-D:-D:-D.

Kurde u nas woda to zgrzewkami idzie, przez te 3 dni co mnie zab bolal to wogole, prawie nie jadlam tylko pilam wode i zgrzewke sama wypilam :baffled::baffled::baffled:.
Ja kupuje tylko naleczowianka bo to mineralna i jakos mi smakuje a R mi wczoraj krople beskidu kupil i jakos mi nie szla. Niby woda a jest roznica w smaku.

Hej Laseczki :-)

Viki duuużo zdrówka dla Was:tak:
Alex i dla Was duuużo zdrówka:tak:

U mnie dzisiaj humor nieco lepszy, dotarła sukienka ślubna i łażę w niej po domu :-) Chyba muszę zaraz ściągnąć, bo nie daj Boże jeszcze ją przed ślubem zniszczę :-p

Miłego dzionka Babeczki i buziaczki dla Was Wszystkich :-)
879_normal_slodkie-pieski.jpg

hej

mało czasu mam więc odpisuję póki pamiętam :-p
aga paczka 22 szt. coś chyba koło 24 zł - dzisiaj jej założyłam ale nie zawołała ani razu choć tłumaczyłam :sorry2: a jak zawołała raz to nie zrobiła i się na mnie obraziła bo chciała żebym ją z gołym tyłkiem nad trawą potrzymała a ja jej portki zaciągnęłam :-D
alex my mamy rondo kąpielowe ale nie da go sobie założyć :-( wrzask był wczoraj, ale t. zakrył jej oczy ręką a ja poleciałam prysznicem ;-)
jutrzenka a ja piję złoty potok - zawsze porównuję etykiety i skład i ta woda ma najwięcej wapnia i magnezu :tak: a z kolei młodej kupuję żywiec zdrój bo jest najmniej zmineralizowana
w pracy to musiałam jeść zawsze szybciorem bo klient nasz pan :wściekła/y: i niby szefowa kazała jeść spokojnie to i tak łaziła jakby ją coś w tyłek gryzło jak widziała, że jemy :wściekła/y:
viki zdrówka!

na dworze furorę robi u nas kolorowa kreda :-p kupuję pudełko za pudełkiem a cały park wymalowany w kolorowe kotki :-D

reklama
V pojechał...

smutno w domu...
Paweł wciąż woła tatusiu tatusiu i wszedzie go szuka....
mówie wam nie wiem jak wytrzymam te 6 tygodni...

dobra
nie smęce....

Do góry