reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
dziękuję:-)
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
zrobiłam ją w pracy z pomidora, papryki, ogórka i czerwonej cebulki taka na szybko
ale smaczna

jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
hejo
u mie byla siostra, pogadalysmy 2 h,
kuba spal do 9:30 i i teraz wlasnie zasnal
.
Dotka juz lepiej ale nadal go czuje, we wtorek ide go wyrwac, to 8 od razu mi rosla zepsuta
, a ze ulamala mi sie to juz nie ma co ratowac. Ale jeszcze mam 3 inne te od madrosci 

Aga to mowisz ze masz przerwe na lunch i na kompie siedzisz. U nas sniadanie jadamy w pokojach sniadaniowych wiec przerwa sniadaniowa to przerwa od pracy i kompa a czas na pogaduchy i smiechy
. Chodzimy w 6 z jednego dzialu sama "mlodziez" to jest wesolo :-):-)
Grzechotka no rzeczywsicie glupota. Trzymamy kciuki za Kubulka
co robicie, ja dusze żeberka na obiad i pasteryzuje soczek i pigwowca na zime. Pyyycha.
po obiadku jade z sisotra do carrefura bo sie woda minenarlna nam skonczyla i Danio dla kubyi inne glupotki kupie i znow niezly rachunek wyjdzie
. Ja to mam dar do wydawania pieniedzy, gdybym tylko miala ich wiecej 

.
Kurde u nas woda to zgrzewkami idzie, przez te 3 dni co mnie zab bolal to wogole, prawie nie jadlam tylko pilam wode i zgrzewke sama wypilam

.
Ja kupuje tylko naleczowianka bo to mineralna i jakos mi smakuje a R mi wczoraj krople beskidu kupil i jakos mi nie szla. Niby woda a jest roznica w smaku.
u mie byla siostra, pogadalysmy 2 h,
kuba spal do 9:30 i i teraz wlasnie zasnal

Dotka juz lepiej ale nadal go czuje, we wtorek ide go wyrwac, to 8 od razu mi rosla zepsuta

Aga to mowisz ze masz przerwe na lunch i na kompie siedzisz. U nas sniadanie jadamy w pokojach sniadaniowych wiec przerwa sniadaniowa to przerwa od pracy i kompa a czas na pogaduchy i smiechy

Grzechotka no rzeczywsicie glupota. Trzymamy kciuki za Kubulka

co robicie, ja dusze żeberka na obiad i pasteryzuje soczek i pigwowca na zime. Pyyycha.
po obiadku jade z sisotra do carrefura bo sie woda minenarlna nam skonczyla i Danio dla kubyi inne glupotki kupie i znow niezly rachunek wyjdzie

Kurde u nas woda to zgrzewkami idzie, przez te 3 dni co mnie zab bolal to wogole, prawie nie jadlam tylko pilam wode i zgrzewke sama wypilam

Ja kupuje tylko naleczowianka bo to mineralna i jakos mi smakuje a R mi wczoraj krople beskidu kupil i jakos mi nie szla. Niby woda a jest roznica w smaku.
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
jutrzenka- my nie mamy takiego pokoju, jemy przy swoich biurkach

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hej Laseczki :-)
Viki duuużo zdrówka dla Was
Alex i dla Was duuużo zdrówka
U mnie dzisiaj humor nieco lepszy, dotarła sukienka ślubna i łażę w niej po domu :-) Chyba muszę zaraz ściągnąć, bo nie daj Boże jeszcze ją przed ślubem zniszczę
Miłego dzionka Babeczki i buziaczki dla Was Wszystkich :-)
Viki duuużo zdrówka dla Was

Alex i dla Was duuużo zdrówka

U mnie dzisiaj humor nieco lepszy, dotarła sukienka ślubna i łażę w niej po domu :-) Chyba muszę zaraz ściągnąć, bo nie daj Boże jeszcze ją przed ślubem zniszczę

Miłego dzionka Babeczki i buziaczki dla Was Wszystkich :-)

hej
mało czasu mam więc odpisuję póki pamiętam
aga paczka 22 szt. coś chyba koło 24 zł - dzisiaj jej założyłam ale nie zawołała ani razu choć tłumaczyłam
a jak zawołała raz to nie zrobiła i się na mnie obraziła bo chciała żebym ją z gołym tyłkiem nad trawą potrzymała a ja jej portki zaciągnęłam 
alex my mamy rondo kąpielowe ale nie da go sobie założyć :-( wrzask był wczoraj, ale t. zakrył jej oczy ręką a ja poleciałam prysznicem ;-)
jutrzenka a ja piję złoty potok - zawsze porównuję etykiety i skład i ta woda ma najwięcej wapnia i magnezu
a z kolei młodej kupuję żywiec zdrój bo jest najmniej zmineralizowana
w pracy to musiałam jeść zawsze szybciorem bo klient nasz pan
i niby szefowa kazała jeść spokojnie to i tak łaziła jakby ją coś w tyłek gryzło jak widziała, że jemy 
viki zdrówka!
na dworze furorę robi u nas kolorowa kreda
kupuję pudełko za pudełkiem a cały park wymalowany w kolorowe kotki 
mało czasu mam więc odpisuję póki pamiętam

aga paczka 22 szt. coś chyba koło 24 zł - dzisiaj jej założyłam ale nie zawołała ani razu choć tłumaczyłam

alex my mamy rondo kąpielowe ale nie da go sobie założyć :-( wrzask był wczoraj, ale t. zakrył jej oczy ręką a ja poleciałam prysznicem ;-)
jutrzenka a ja piję złoty potok - zawsze porównuję etykiety i skład i ta woda ma najwięcej wapnia i magnezu

w pracy to musiałam jeść zawsze szybciorem bo klient nasz pan

viki zdrówka!
na dworze furorę robi u nas kolorowa kreda

reklama