Baśka79
Fanka BB :)
Sylwia z góry dziękuję i czekam z niecierpliwością aż Twój net nabierze wigoru ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Chyba bym wogóle na spacer nie wychodziła jakbym miała pchac wózek z nim na rękach
No ale jak sobie chcesz;-)
-bo ja nie wiem czego Ci brak 

-a tak sama sobie wyszukasz odpowiedni kamlot oby nie za duży bo nie dasz rady go dźwignąć 

Nawet jeszcze mam, ale nie chce stosowac bez wiekszej potrzeby, bo to jak mowisz- sterydy....
No ale jak dalej go tak bedzie swedzialo, to pewnie go posmaruje..... Myslalam, ze moze cos Ci innego zaproponowala, to tez bym wyprobowala na Olivierze, ale widze, ze to samo.
Ja tez myslalam o drugiej dzidzi, ale na pewno nie teraz, po prostu bym sobie rady nie dala....

;-):-)

-więc może i Tobie potrzeba???