reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hejo

ale jestem wkur........ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przebilam szybe od kominka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Przed wyjsciem do rodzicow chcialam dolozyc i kur..... byl za dlugi kawalek a ja jakos ie pomyslam i pchnelam i strzelila :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Musielismy sie rozebrac, R musial wybrac wszystkie palace kawalki i caly zar bo nie moglismy tak zostawic. Co mie podkusilo, moglam wyjsc z kuba i R by dolozyl, wrrrrrrr juz 5 lat jak paimy i ja dokladam a dzis nie wiem jak to sie stalo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Patrzylam na allegro to z przesylko ok 300zl. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Ciekae ile u nas szklarz powie albo w slepie z kominkami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kacha trzymam kciuki za lekki porod :tak::tak::tak:

Kasia jeszcze raz dzieki za sms :tak:,

Sylwia ale ja tylko napisalam ze uwazam ze w lato bedzie ciezko z kwatera, chyba ze sie duzo wczesniej zamowi. Ale absulutnie nie mowie ze w lato nie moze byc. Ja mam soboty zawsze wolne wiec mi wszsytko jedno, tylko musimy sie naprawde sprezyc zeby cos z tego wyszlo

Magda wspolczuje z powodu auta :-(:-(, a bunt dwulatka, no wiesz w koncu minie ;-);-)

Paula juz po imrezce??

Alex lomatko wiem jakie no okropne uczucie piekacy nos po katarze, :no::no::no:, moze masz jakis krem natluszczajacy, ja smarowalam kuby Nivea Baby sensitive o taki tlusty jest. A najgorsze uczucie jak posmarujesz takim normalym kremem. Ja sobie raz posmarowalam twarz kremem nawilzajacym na dzien ktorego uzywam i pieklo jak cholera :baffled::baffled::baffled:. Chociaz dobrze ze katar minal :tak::tak:

Asia wczoraj skonczylam czytac taka lekki egzemplarz o wdziecznym tytule Oddam meza w dobre rece :-D:-D:-D:-D, ale nie skorzystal ;-);-). Dzis zacelam Paulo Coelho "Brida". Mam jeszcze kryminal Johna Grishama "Zaklinacz deszcze" ale to potem bo prawie 500 stron ;-);-):-) Czytalas ktoras z nich??
Ja nie kupuje bo nie mam gdzie stawiac ;-). Musze sie wybrac do biblioteki i cos sobie wypozyczyc :tak: bo w zimowe wieczory to troche czasu na czytanie jest, bo w lato to ciagle spacer, gril, ciagle w biegu :tak: i wieczorki przez to krotsze :tak:.

Co porabiacie?

ja pije Desperadosa, mam duzo wiec moge poczestowac ;-):tak:

Jutrzenka- ja juz w te Twoje prysznice nie wierze.......:no::-p;-) Ale namowilas mnie JESTEM :-) No i przykro mi z powodu kominka :( zawsze to kolejny wydatek....
Kacha- juz???;-):-)

Jesli chodzi o zlot, to ja bede w Polsce marzec/kwiecien, oraz czerwiec/lipiec....A potem to dopiero jakos na jesien..... No i myslcie gdzie by mialo to byc, ja akurat mam do wszystkich daleko, ale chcialabym byc......:tak:

Ostatnia edycja:
OOOO!!!!! I co i co??? Jejciu, ostatnia sie dowiem pewnie.... Pewnie juz pozamiatane, ale Kacha, dzielnie sie trzymaj!!!!

No to byla wiadomosc dnia, wiec tylko napisze, ze wpadne rano skoro swit!

reklama
KACHA URODZIŁA O 20.45,
JESSI WAZY 3320, WŚCINA JAK WŚCIEKŁA I DRZE SIĘ NAJGŁOŚNIEJ NA ODDZIALE!!!

DZIEN DOBRY, na pogaduszki wpadne wieczorkiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry