Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
hehe a to niespodzianka. Kacha Trzymam kciuki 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

przebilam szybe od kominka 

. Przed wyjsciem do rodzicow chcialam dolozyc i kur..... byl za dlugi kawalek a ja jakos ie pomyslam i pchnelam i strzelila 

. Musielismy sie rozebrac, R musial wybrac wszystkie palace kawalki i caly zar bo nie moglismy tak zostawic. Co mie podkusilo, moglam wyjsc z kuba i R by dolozyl, wrrrrrrr juz 5 lat jak paimy i ja dokladam a dzis nie wiem jak to sie stalo 

.

.

, 

, moze masz jakis krem natluszczajacy, ja smarowalam kuby Nivea Baby sensitive o taki tlusty jest. A najgorsze uczucie jak posmarujesz takim normalym kremem. Ja sobie raz posmarowalam twarz kremem nawilzajacym na dzien ktorego uzywam i pieklo jak cholera 

. Chociaz dobrze ze katar minal 

, ale nie skorzystal ;-);-). Dzis zacelam Paulo Coelho "Brida". Mam jeszcze kryminal Johna Grishama "Zaklinacz deszcze" ale to potem bo prawie 500 stron ;-);-):-) Czytalas ktoras z nich??
bo w zimowe wieczory to troche czasu na czytanie jest, bo w lato to ciagle spacer, gril, ciagle w biegu
i wieczorki przez to krotsze
.

;-) Ale namowilas mnie JESTEM :-) No i przykro mi z powodu kominka