reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam niedzielnie

głowa mnie boli od rana i mam humor okropnie "nieprzysiadalnym" młody nam zrobiła awanture przy ubiraniu, więc zostaliśmy w domu. K pojechał do sklepu.
a w piątek wjechałam samochodem w schody :baffled: i chyba coś uszkodziałam w układzie wydechowym, bo strasznie wyje samochód :baffled::dry:

Grzechotka współczuje bolącego zęba!
Sylwia może jednak jakoś się uda w wakacje :tak::tak:
A ja się postaram dostosować, bo w tym roku to przypuszczam, że w wakacji nici :dry: Mieliśmy w planach Szkocję, ale chyba jednak nam się nie uda kasy zorganizować.

Jutrzenka Ty to podnosisz statystyki w czytaniu :tak:
Kasia miłego dnia!
Pryzybela oszczędzaj oczka, bo potem na bb nie będziesz mogła siedzieć :no:;-)
Kacha to jak jeszcze nie rodzsz to poczekaj do wtorku, który ja obstawiam :tak::tak:;-)
Stefanka ciesz się że tylko lekki mrozek u nas znowu ma być -20

idę kawkę sobie zrobić

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!

Mały śpi, więc trochę luzu.
Magda, nie strasz tymi mrozami, plissssssss...
Jutrzenka, a co czytasz? Bo ja też maniak książkowy.Wczoraj kupiłam sobie 6 książek:szok::szok::szok: S.stwierdził, że jestem pogibana. No, ale w bibliotece ich nie ma, więc co zrobić.
Pryzy, a masz jakieś krople na te oczy? Dobre są starazolin, ale nie wiem, czy u was dostępne..
Kacha, widzę, że trzymasz się dzielnie...Ale może już uródź, co?:-)
Aga, ja też dostaję szału jak mój S. jest po alkoholu.Dobrze, że chociaż nie upierdliwy. Ale zapach dobijający, także wtedy wypad robi do salonu spać...heheh
Majoszka, powodzenia dla J. na badaniach....

A co do majciorów kupiłam wczoraj Filipowi dodatkowo 10 sztuk w C&A za 19zł.Fakt, że bez żadnych ozdóbek czyt.naklejek na przodzie, ale to nie jest chyba najważniejsze. Ważne że mam go w co przebierać, choć już rzadko się zdarza, żeby zlał się w galoty. Nawet na dworze trzyma. Zostały nam jeszcze noce do przerobienia...

Hej!!!:-)

U nas wczoraj troszkę imprezowo bo hehe rodzice zza ściany przyszli... :-D

Poza tym to Julcia mi już usnęła więc do rana mam spokój ;-):-)

A Jutro chyba startujemy z odpieluchowaniem... :tak::baffled: trochę się boję... :szok::-D

Paula powodzenia.
Ale Ci fajnie że masz już dziś wolne. U nas na razie teletubisie. Ale zaraz jazda znowu sie zacznie.
Bunt mojego 2latka mnie wykończy :baffled:

Asia ja nie straszę, ja pisze co wiem ;-):sorry2:

a co Was tak dzisiaj nie ma! ? ! ?

Rany-Kacha jedzie do szpitala!!!-dziewczyny trzymać kciuki!!!!!
ma skurcze !!!!
-to tak na szybko bo mnie zamurowała tym smsem...że już nie zdąży napisać na bb bo właśnie jest w drodze do szpitala!!!!

hej
bo nie powiedziałam
no fajowo!!!-trzymamy kciuki :tak::tak::tak::tak:

co do zlotu-to właśnie najpierw okolice potrzebne żeby coś poszukać....
a potem termin.
u nas odpadnie pewnie lipiec i sierpień-bo wiadomo...zaraz przed porodem to już ciężko, a z maluszkiem miesięcznym nie będziemy się ruszać...-więc w okresie wakacyjnym my odpadamy.

młody już zasypia
a ja muszę nas spakować bo jutro jedziemy rano razem z J tylko że my zostajemy u dziadków a on jedzie sam.

co porabiacie???

Ostatnia edycja:
Wow Kasia dzieki za info....:tak::tak: No i oczywiscie trzymamy za Kache kciuki.... i pewnie sie okaze ze ja mialam racje i Kacha urodzi 1 lutego......:tak::-):-p

Acha czesc w ogole dzieweczki.....:-)
U nas nuda. Katar sie konczy, ale pod nosem piecze.....:sorry2: I nic poza tym....:sorry2::dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry