reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia chyba nie powinno się używać takich na cellulit, takich ujędrniających typu fit... Ale nawilżające to raczej swobodnie...

Stefanko mąż niestety dziś koło południa pojechał ;-) ale w sobotę znów przyjedzie :tak:
A dziecię moje.. śpi.:tak::-) Ja wyszłam do sklepu po zakupy a Julcia została z mamą moją i nie chciała założyć suchych majteczek po wpadce siuśkowej :-D tak się awanturowała i popłakała że usnęła. A chlipała ze dwie godziny przez sen... :-D
Już śpi spokojnie ;-)

hmm... poza tym właśnie rozwiesiłam własnie na suszarce malutkie galotki mojego dziecka:-D

Cudna taka dupka bez pampka... :-):-):-)

reklama
Paula-no nie chodziło mi o takie na cellulit :no: -tylko nawilżające i to np.bardzo nawilżające -bo wysycham......:-(:-p:sorry2:

a galotki...no fajne....ja zakupiłam te o których pisałam że mają w biedronie z autkami to Kuba teraz sobie zagląda w spodnie i woła o...bum-bum..:-D:-D:-D

hello

Stefanka zawsze lepiej miec jakis powod zeby sie poswiecic i kupic alho niz po prostu miec pociag do niego i musu kupowac :-p:-p.

Kasia super ciesze sie razem z Wami :tak::tak:, ja uzywalam Ziajki i nic wiecej

a ja dzis jechalam na sankach :-D:-D:-D poszlismy do R brata bo cos im tam w kompie robil, posiedzielismy do po 20 i jak wracalismy to R mnie i kube nma sankach ciagnal. Wszystko fajnie tylko waskie to oparcie w sankach i troche sobie bioderka pogniotlam ;-):-D:-D:-D

u mnie juz znowu fajnie, w kominku sie pali :tak::tak::tak:, ach jak ja to lubie, jedyna radosc z tej calej zimy :tak::tak::tak:

co robicie????????

Kasia wiem że nie o takie na celulit pytałaś ale myślę że generalnie tych nie powinno się używać.
a podobno nie wszystkie balsamy można używać :baffled::zawstydzona/y:
Dlatego napisałam co sądzę. :sorry2:
Ja używałam duuużo zwykłego kremu Nivea, oliwki Johnsona (takiej co się na mokrą skórę stosuje-rewelka) i takich ciążowych Ziaja i Perfecta-> ten lubiłam bardzo :tak:

Jutrzenka też lubię jak się pali... te płomienie zza szyby :tak::-)

Paula-i ok ;-)bo właśnie chciałam żebyście się wypowiedziały....:tak:
z tą oliwką to może być dobre...nigdy tak nie stosowałam,bo zawsze była dla mnie z tłusta...
ja też miałam właśnie tą perfecta mama na nogi.-i bardzo ją chwaliłam,taka ulga zawsze po posmarowaniu.
Jutrzenko-no ja tez miałam tą ziajkę rozstępowa.:tak:

zamawiacie kosmetyki z AVONU????
mam przyniosła katalog z racy bo taka jedna babka się tym zajmuje u nich...hmmm ciekawe rzeczy są w tym katalogu..może coś zamówię????
jakąś szminałkę.....choć używam rzadko -ale co tam.....

reklama
Jutrzenka po kąpieli nie wycierasz się ręcznikiem tylko smarujesz oliwką.:tak::-)
Woda pięknie się wchłania :tak: I dzięki temu sposobowi lepiej nawilża się skóra ;-):-)
Ja miałam taką z różowym korkiem :tak:

Kasia ja z AVONu uwielbiam perfumy bo baaardzo długo pachną. A kosmetyki typu balsamy żele pod prysznic, szampony, kremy itd jakoś w mi nie pasuja... zwłaszcza jakością choć do wybrednych nie należę. ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry