reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia- ja kiedys czesto zamawialam z Avonu, ale teraz gdy tu mieszkam, to juz nie.... nawet nie wiem co tam teraz w katalogach jest....:sorry2:
A kremy to ja tutejsze stosowalam i od razu ulge tez przynosily,a bywalo ze strasznie sie po brzuchu drapalam.... Ale z tych polskich sie nie znam, wiec ciezko mi pomoc. Ja jedynie slyszalam, ze kosmetykow z witamina A nie powinno sie stosowac....:dry:
Paula- hi hi biedna Jula, chciala sobie w mokrych gatkach polatac, a babcia nie dala.....:-D:-D:sorry2:

reklama
i co dawało jakiś skutek??? my olewaliśmy Kubie Emolium...ale sama sobie tego nie wleję bo bym musiała całą butlę na raz wlać...żeby coś było widać :-D bo ja nie taka kruszynka i żeby sie te emolienty czy jak im tam na mnie okleiły to sporo bym musiał nalać :-D

no tak..ale tego to ja raczej tu chyba nie dostanę.....

z Kuba nie maiałam ani jednego rozstępa na brzuchu...tylko na cyckach minimalnie,mam nadzieję że teraz też tak będzie???:sorry::tak::-)

hmm dziwne rzeczy cie kreca kasiu maj
w kazdym razie ja dziekuje
dostaniesz mustela kosmetyki bo ja je z francji sciagalam a polecila mi je kolezanka ktora kupowala w polsce

reklama
moja siostra mi zawsze zachwalała oliwkę na wilgotną skórę. U niej to rzeczywiście zdało egzamin. Ja niestety dostaje dziwnych swędzących krostek po oliwkach :baffled:
ja na moją przsuszoną skórę wynalazłam mleczko Garnier z Hydro-Urea i to jedyne co mi pomaga przy mojej niesystematyczności ;-)

Stefanka wiem i dzięki :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry