reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

pojawiam sie i znikam

witaj kacha z powrotem, dobrze ze twoja mama "terrorystka" juz pojechala, zamiast pomoc pewnie bardziej przeszkadzial teraz bedziesz miala wiecej czasu na bb

usmialam sie z tej waszej pyskowki, ale najfajniejsze jest to ze nikt sie nie obraza :tak::-);-)

uciekam poczytac nastepna serie Sandemo (kto czytal sagi wie o co chodzi) teraz pochlaniam Tajemnice czarnych rycerzy

milej nocki zycze

reklama
ahoj
ja tylko sie przywitam :))
popijam se winko i zaraz do wyrka zmykam:))hihiihi
lubie takie wieczorki jak tak duzo piszecie:)))

no dobra ide juz spac .....
hmmmm tylko mężulka troche poszczypie hihihih
magda chcesz jednego?

Elcia, sooorryyy zasnęłam :-D
ale sie obudziłam - na samo otwarcie. Zbudziłam K. bo też poległ, a sama ide dalej w kimono :confused2:
Buzinki

reklama
Yo, yo! Kusicie drinkami, ale te kolorowe softy, to dla mnie jakies chemiczne siuski:-p:-p:-D:-D:-D, to chyba sobie browarka na wieczor zapodam....
No i na dobrej drodze wiekszosc z nas, zeby sie na drugim wspolnym forum spotkac - klubu AA;-):-)
Mloda spiewa w lozku, to chyba jeszcze potrwa zanim zasnie.... Czy Wasze dzieciaczki tez tak wyspiewuja??? Normalnie wczoraj po popoludniowej drzemce, to mnie z pokoju wyrzucila i jeszcze przez pol godziny lezala i sobie spiewala cos na melodie "panie Janie":szok: - to w ogole u nas hicior nr 1, ale zna tez pare innych kawalkow:-D:-D:-D
Weroniczka..... aaaaa no to sie nie dziwie,ze sobie odpusciliscie przedszkole dzisiaj...faktycznie jak Stas na te kilka godzinek idzie, to sie nie oplacalo.... No i wyobrazam sobie, ze to niezla sztuka tak sie z cala trojeczka na czas wyszykowac:tak:
Kacha , super ze u Olisia w porzadku z serduchem:tak: I wreszcie Prezesik doceniony zostal przez mamuske, ktora tak czesto narzekala na syneczka;-)
I dala Jess niezle tatuskowi popalic??? Ciekawe czy nastepnym razem bedzie sie migal od zostawania sam na sam z piekna bestyjka;-)

Co tu jeszcze tak przed spaniem???.... eee nie wiem juz co pisac, troche zmaczona jestem a jeszcze dluuuugi wieczor przede mna;-) (R juz z partyjka kosci na kurniku czeka:-))
To milego weekendu!

Do góry