reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Miłej Soboty!

Wiktor śpi już ponad 3 godziny :szok:
będą w nocy harce :sorry:

Viki baw się dobrze, trzymamy kciuki!

Jutrzenka udanego ostatkowego ;-)

Asia trzymam kciuki, żeby sprzedawca okazał się tylko idiota a nie oszustem!

Kacha obudziałam isę akurat na otwarcie, ale zaraz poszłam spać, a K. to jednym okiem oglądał ;-)
A z sexem to może chwile poczekaj - niewyżyta TY ! hehe ;-)

Aga współczucia! Zdrówka dla Łukasza!

Ewedia miłych urodzinek!

Buziolce Starcie ;-)

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zgubiłam oczko z pierścionka zaręczynowego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I do tego jak pokazałam to mężowi z łazami w oczach to stwierdził: nooooooooo i poszedł przed komp posiedzieć przed forum samochodowym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobry wieczór.
ale produkcja była...:szok::-)-10 stron naprodukowałyście.
u nas już lepiej-chłopaki się czują.
mnie dziś głowa pęka.

jest tu ktoś???

Weroniczko
-może się znajdzie??a duże to oczko??
Kacha-no to można powiedzieć że masz spokój na razie z rodzinką.fajnie że u Olisia wszystko dobrze.
Asiu-nieciekawie z tym allegro.
Viki-baw sie dobrze.
Aga-zdrówka dla Łukaszka.

Aga dużo zdrówka dla Łukaszka :tak:
Kasiu witaj w klubie, mi też baniak pęka :-(
Weroniczka dobry ten Twój R. nie ma co gadać ;-)
A mój T. mnie zadziwia , myślałam, że tylko przed teściową chce się pokazać jak mi pomaga, no ale moja mama wyjechała, a on nadal mi nadskakuje i jest na każde moje zawołanie:-) Bawi się z dzieciakami, przewija, nosi na rękach, Olisiowi jedzenie szykuje, mi zrobił sernik na zimno, no jednym słowem: SZOK :szok: Ale mi to bardzo pasuje :-D Oby ta zmiana była długotrwała :tak:

Łukasz zasnął w miarę spokojnie, ale ja na razie przeniosłam się do pokoju Łukasza więc tak jak kasiamaj napisała rozłączność małżeńska nastąpiła:sorry: ale wolę być bliżej Łukasza w razie gdyby wymiotował albo miał gorączkę:tak::tak::tak:
kasiamaj- to fajnie że u was lepiej, oby ciebie nie wzięło. jak głowa przestała boleć?
kachawawa- no to fajnie z T. żeby mu tak zostało :tak::tak::tak:
weroniczka-
przykro mi z powodu pierścionka no i z powodu zachowania R.:sorry:
magdalenka- no i jak tam harcujecie?
pryzybela- fajnie to zabrzmiało "witam z ranka" o trzeciej po południu u nas;-):-D:-D
miłej nocki i udanej zabawy ostatkowej dla balujących:tak::tak::tak:

Małgosia znów zasnęła bez smoczka:tak::tak::tak: Ciekawe czy w nocy będzie się budzić żeby jej dać czy też prześpi pięknie noc jak wczoraj.

A ja przed chwilą robiłam przegląd wszystkich zdjęć moich dzieci i normalnie wróciłam wspomnieniami do czasów gdy każdo z nich było noworodkiem. I wiecie co? Momentami nie wiedziałam któro jest któro :eek::eek::eek:

Na wstępie chciałabym powiedzieć żebyście wzięły się do pracy, poczytały książkę dzieciom, poprasowały, okna pomyły a nie tylko imprezy i alkohol:wściekła/y:;-):-D
Miałam co czytać i nieźle się uśmiałam:-D

Pryzybelka Marcel śpiewa ale jakieś zagraniczne hity:-D nie wiem z jakiego kraju bo nie rozumiem:-D

Viki udanego wyjazdu. Wpadłabym do Wisły ale nie mam kajaka:-D

Kacha coś w tym jest bo ja Olivii rzadziej robiłam fotki:sorry: Może przy jednym więcej czasu było?:eek: A chcicę możesz też uśpić w inny sposób;-)
Fajnie, że T stanął na wysokości zadania i pomaga Ci w opiece nad maluchami. Oby tak dalej:-)

Aga biedny Łukaszek:-( wiadomo od czego ta temperatura??

Weroniczka wybacz mu, to tylko facet:sorry: Ja niestety też zgubiłam jednego diamencika zmojego zręczynowego pierścionka:-(

Kasiamaj dobrze, że chłopaki lepiej. A Ty jak się czujesz?? Imiona wybrane??? Ale ja chciałabym być znów w ciąży:-)

My dzisiaj u rodzicow cały dzień byliśmy. Dostałyśmy od taty kwiatki na walentynki:tak: Marcela chyba przeziębienie bierze bo jakiś taki smutny cały dzień był i oczy miał jakby załzawione, mam nadzieję że nie wykluje się z tego nic większego. A Olivia ostatniej nocy przespała 12 godzin ciurkiem:szok: Z rana aż leciałam sprawdzić czy oddycha bo ostatnimi czasy budzila się po kilka razy.

Wczoraj w nocy spaliła się fabryka w której pracują moi rodzice:wściekła/y: Ogólnie robiło tam około 100 Polaków, często gęsto całymi rodzinami. Kurcze, oby szybko zaczeli działać z czyms nowym bo może być krucho. Moi rodzice to jeszcze mają nas i my im zawsze pomożemy ale znam kilka małżeństw z małymi dziećm, którzy tam pracująi i oni zostają całkowicie bez środków do życia:-( Niby coś tam ma ruszyć. Szef załatwił coś na szybko, przewiózł maszyny które udało się uratować i część ludzi bedzie pracować, no ale co z resztą?:-(

No dobra, spadam jeść chipsy solone;-) chce ktoś? Mam dużą pakę laysów

Sylwia niestety w moim pierścionku zginął główny kamień i teraz pierścionek nie nadaje się do noszenia bo jest na nim spora dziura:-:)-:)-(

reklama
Do góry