reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sylwia heh wlasnie nie, wypilam 2 Desperadosy i nic mnie nie wzielo. Ale to dobrze bo jutro jade do Wawy o 9:30 jako kierowca bo R wypil duzo wiecej piw niz ja ;-)

reklama
To jeszcze raz jaaaaa;-)
Sylwia, przykra sprawa z ta fabryka...:-(
Za Twoja rada wzielam sie dzisiaj do roboty i wyciagnelam R na duze zakupy spozywcze, a potem narobilam ruskich pierogow, z czego czesc poszla bez zadnej okrasy zwlaszcza ze tesciowa i kolega nas odwiedzili.... Na szczescie jeszcze sporo nam zostalo:tak:
Aha i zrobilam grzanca na wieczor (ale mialam wypieki przy tym lepieniu pierogow:szok:), wiec jak widac, alko i robote mozna polaczyc:-D
Dodalam tylko troche miodu, brazowy cukier i cynamon i wyszlo - pyyyyyycha:tak:
Weroniczka, no to niefajnie z tym pierscionkiem.... Chyba nie bedzie wyjscia, tylko wstawic nowe oczko:tak: A faceci to sie widac strasznie przejmuja....;-)

A co tam bede wiecej przynudzac na noc... w sumie chcialam tylko walentynkowe zyczenia zlozyc!:-)
valentines_day_heart_envelope.gif

Jaaaaacieeeee, tylko Magdalenka z rana zagladnela:-), niesamowite zebym druga dzisiaj byla:szok: Ale moj Walniety jeszcze spi, a mloda nie, to musialam po 7 wstac:baffled:
No to ide zaraz jakas smakowita babeczke walentynkowa ukrecic....
Milego, zakochanego po uszy dnia! (I wieczora zwlaszcza!!!!):-D:-D:-D

witamy sie walentynkowo

pewnie dzis takie pustki bo wszystkie sie "walentynkuja":tak::-D;-)

zeby to sie nie zmienilo w nadmierny przyrost naturalny:tak:;-):tak:

witam

o rany jakie pustki :szok::szok::szok::szok::szok:, naprawde tak sie walentynkujecie :-D:-D:-D.

my dzis na zakupach w Wawie bylismy, troche mi sie humor poprawil jak sobie trzy bluzki kupilam :-D:-D:-D:-D. ALe jednej nie wzielam i teraz zaluje. Kubie tez 2 kupilam i spodnie (spodnie wylukalam za 25 zl :tak::tak:).
Chcialam sobie jakies jeansy kupic ale nic na mnie nie bylo :no::no::no::no:. Jakos tak grubo wygladalam :crazy:.

poza tym to standard bylismy u tesciow, zadnej walentynkowej rewelacji bo jakos nie rajcuje mnie to swieto ;-);-).

kurde ale u nas zima daje popalic, caly dzien sypal snieg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, pewnie z 10 cm dosypalo, no tragdia mowie Wam. Do wawy jechalismy 60-80 km/h bo bylo bialo i sypalo :angry:.

Teraz w dlugoterminowej pokazywali ze na pocatku marca ma byc troche na plusie. Oby bo mam serdecznie dosc :crazy:

co tam porabiacie??

hejka
jak tam spędzacie Walentynki???
images

u nas dziś nawrót choroby u Kubcia....temp.teraz mu skoczyła na 37.7 i jakoś strasznie kaszle (taki mokry ten kaszel) nie wiem sama dostał antybiotyk już go tydzień dostaje i tylko tyle że wieczorami nie ma takiej temp.wysokiej....tylko ten kaszel.-jutro ide z nim na sprawdzenie zobaczymy co powiedzą.

Sylwia-to działaj-:-D:tak:;-)-nic straconego.imion jeszcze nie wybieraliśmy...czasem tylko coś któreś z nas wymyśli (może jak już płeć będziemy znać-to wtedy)
Kasia-jak dziś głowa ;-)
Weroniczko-nie dziwię Ci się -dla mnie też te Wasze cudeńka jak trzy krople wody :-);-)a z tym oczkiem to nie można drugiego wstawić???-macie w okolicy jakiegoś złotnika???-ja kiedys wstawiałam ale taką malutką cyrkonię-do obrączki bo ja mam po dziadku a moja sis po babci-i ja dałam sobie wstawić 3 cyrkonie taki malutkie i zawsze ta jedna mi wypadała.
Jutrzenko-Ty pijaku :-D;-)
a co tam u Grzechotki się dzieje???-dawno jej nie było-wie któraś???
Alex-smacznej kolacyjki życzę i jeszcze smaczniejszego po...;-):-p

http://wp.tv/i,USA-Wystawa-prezerwatyw,mid,510087,klip.html?ticaid=69a4c

http://wp.tv/i,Walentynkowy-prezent-dla-wroga,mid,512050,klip.html

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry:tak:;-):-)

i jak po Walentynkach gołąbeczki????;-)

jestem na chwilke,dzis przyjezdzają moi rodzice,tak wiec lapka chowam do szafy...postaram sie zajrzeć za pare dni do Was:-)

Krzysio juz pojechał...ech...oby do niedzieli...

dziewczynki miłego tygodnia!!! zdrówka i swietnych humorków;-)
pozdrawiam!!!paaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-)

Do góry